“İki Bayramı birlikte kutlayacağız”

7 Haziran 2018 16:44

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Isparta İl Başkanlığı’nın Halıkent’teki sohbet çadırında halkla biraraya gelen Bilgiç, yaptığı konuşmada Haziran ayında yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek İnşallah bu ay iki bayramı birlikte kutlayacağız’ dedi. 

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Haziran ayında iki bayram kutlamayı Rabbim nasip etsin. Maalesef son 200 yıldır milletimiz üzerinde büyük oyunlar oldu. Ak Parti iktidar olduktan sonra bütün adımlar atılmaya başladı, büyük reformlar gerçekleştirdik. Stratejik yatırımlara başladıkça maalesef Batının sürekli saldırılarına maruz kaldık. Son 16 yılda savunma sanayiinde yapılan yatırımlarla Türkiye kendi tanklarını, füzelerini yapabilir duruma geldi. Bu yatırımlar olmasaydı Afrin’de kullanılan mühimmatların yüzde 85’i yerli olmazdı, tüfeklerin yüzde 75’i yerli olmazdı.

Millete hizmet etmenin yolunu sadece ve sadece millette aradık. Partileri millet kurar. Kapatırsa millet kapatır. Partilerin sahibi millettir.”

Milletvekili Bilgiç, CHP’nin PKK’nın uzantısı HDP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğini hatırlatarak “Selahattin Demirtaş PKK’nın uzantısı.  Noluyor CHP’ye. Hani Atatürk’ün partisiydi. Atatürk’ün partisi ile alakası kalmadı” dedi.

Süreyya Sadi Bilgiç, konuşmasını “İslam dünyasının bir tane lideri var. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kader seçimi. Her türlü tezgahı yapacaklar. Güçlü hükümet, güçlü Meclis” diye tamamladı.

 

Bu haber 344 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...