Ak Parti İl Başkanı Zabun iddialı konuştu

11 Haziran 2018 16:06

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 24 Haziran’da Isparta’dan bugüne kadar elde edilen başarıların üzerinde bir sonuç alınacağını ileri sürdü.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin Zafer Mahallesi’nde kurulan sahur sohbeti çadırında 24 Haziran seçimlerine ilişkin iddialı konuştu. 24 Haziran’da yedi düvele karşı cevap verileceğini belirten Zabun, şöyle konuştu:

“24 Haziran’da millet olarak bu ülkenin üzerinde hesap yapan yedi düvele karşı ve işbirlikçilerine karşı sandıkta dersini vereceğiz. Biz bunu biliyoruz. Milletimiz hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Hesapları yeniden bozulacaktır. Bu ülkenin kalkınmasını, insanca yaşam kalitesine ulaşmasını engelleyemeyecekler. Ne tezgah kurarlarsa kursunlar asla engelleyemeyecekler. Durmayacağız. Özellikle gençlerimize anlatacağız. Söyleyeceğiz. Bu işin bir memleket meselesi, kader seçimi olduğunu mutlaka anlatacağız. Isparta’da bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların çok daha üzerine çıkacağız, tarihi bir rekor kıracağız. Ben şimdiden ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmalardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. 24 Haziran günü akşamı Isparta’nın meydanlarından bu coşkuyu, bu tarihi zaferi hep birlikte kutlayacağız. Buradan, Isparta’dan hem Türkiye’ye hem de bu ülkeye tezgah kurmaya çalışan yedi düvele cevabımızı en güçlü şekilde vereceğiz. Ekonomi kötüye gidiyor diyorlar. Bu bay Muharrem, Gezi olaylarında terör örgütleri ile kol kola yürümedi mi? Gezi olaylarından önce bu ülkede faizler 4.5’a kadar inmemiş miydi. Gezi olayları ile birlikte yeniden çift haneli rakamlara çıkmadı mı? Dönüp kendisine bakacak. Gezi olayları ‘Türk baharıdır’ diye açıklamalarını unuttuk mu? 3 ağacı unuttular, çıktılar, taşladılar, yaktılar, yıktılar.”

Bu haber 290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...