“Milletvekilimiz Bilgiç’in esnaf ve sanatkarımıza hizmeti çoktur”

11 Haziran 2018 16:10

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, sanayi esnafları ile iftarda buluştu. İftar yemeği sonrasında Madeni-İş Esnaf Odası’nı ziyaret eden Bilgiç, oda başkanları ile sohbet etti. Madeni-İş Esnaf Odası Başkanı İsmail Uygun, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e destekleri için teşekkür etti.

EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da AK Parti hükümeti döneminde esnaf ve sanatkarlar için önemli hizmetler yapıldığını söyledi. Isparta Milletvekili Bilgiç’e teşekkür eden Tural, şöyle konuştu:

“Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in esnaf ve sanatkarımıza hizmeti çoktur.

2002 tarihinde bizim Esnaf-Kefalet Kooperatifi aracılığıyla kullandırdığımız kredilerin faiz oranı yüzde 47 idi. Bugün yüzde 4’lerde. Esasen yüzde 8 ama yarısını hükümetimiz sübvanse etmektedir. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve bütün yetkililere teşekkür ediyoruz. Gönül ister ki esnafımız 0 faizli kredi kullansın. İnşallah güçlü Türkiye’de, güçlü iktidarda esnafımız bu imkanlardan faydalanır diye düşünüyoruz.

SAYIN BİLGİÇ’İ DESTEKLİYORUZ

Sayın Milletvekillerimizin Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olması dolayısıyla ticari araçların ÖTV muafiyetinin uzatılması konusunda talebimiz vardı. Bizi Maliye Bakanımızla görüştürmek suretiyle gün uzatımı yapıldı. Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinde şoför esnafı olarak karşılama yaptık. Sağolsun sayın Cumhurbaşkanımız bizi görünce durdu, hasbıhal ettik. AK Parti iktidarında yapılan çok şey var. Yapılacak olanlar da var. Basit usul mükelleflerimiz önceden eski para ile 8 milyara kadar vergilendirmeden muaftı. Şu anda 9 milyara çıktı. Hükümetimizin esnaf ve sanatkara çok büyük destekleri oldu. Sayın Vekilimize başarılar diliyoruz, kendisini de desteklediğimizi ifade ediyoruz.”

 

Bu haber 403 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...