“Akşener İçişleri Bakanı iken terör bitmişti”

14 Haziran 2018 18:41

İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, 2000’li yıllarda Akşener’in İçişleri Bakanı olduğu dönemi hatırlatarak “Türkiye’de terör ve şehit olayları bitmişti” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Aylin Cesur, seçim çalışmalarına Sarıidris’te devam etti. Memleketi Eğirdir’de ilgi ile karşılanan Cesur, Türkiye’deki terör olaylarına dikkat çekti, artan şehit haberlerinden duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİNİN BEKÇİSİYİZ

“İyi Parti kitle partisi oldu. Herkesin partisi oldu. Ve herkesi kucakladı. Bize güç ve kuvvet veren de milletin kendisi oldu. Biz, Türkiye’nin birliğini savunuyoruz. İYİ Parti, Türk Milliyetçiliğini kendisine bayrak yapmıştır. İYİ Parti, Türkiye’nin birliğinin çimentosu olmuştur. Ve kendisini Türkiye’nin birliğini korumaya bekçi ilan etmiştir. Biz hizmetinize talibiz.

TÜRKİYE’DE TERÖR BİTMİŞTİ

Bugün artık sizlere reva görülen haksızlıklara son verme zamanı gelmiştir. Her gün bir yerlerde şehit cenazeleri var. 2000’li yılında bitmişti. Meral Akşener’in İçişleri Bakanlığı yaptı 3.5 yıl içerisinde toplam şehit sayısı 6. Şimdi ayda 6 tane, belki daha fazla şehit oluyor. Hepimizin içi acıyor.

EMANETİ EHLİNE VERİN

 Başbakan Yardımcısı dedi ki ‘paramız yok, ekonomi kötü durumda’ ‘Biz yaparız’ diyoruz. Biz yapmaya talibiz. Bunu yaparken önce yüce Allah’a güveniyoruz. Arkadaşlarımıza ve sizlere güveniyoruz. Milletimiz bizimle aynı duygularda. Biz vicdanımıza güveniyoruz. Nisa Suresi ‘emaneti ehline verin’ diyor. Bizim ehil kadrolarımız var. İnançlı, dava insanları olarak hizmete talibiz. Geçmişten gelen misyonumuzun yaptığı hizmetlere inanıyoruz. Şikayetiniz varsa 16 yıldır size söz verip, yapmıyanlardır.

EĞİRDİR’İ PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ

Eğirdir’i çiçek buketi gibi pırıl pırıl bir yer haline getirelim. Herkesin işini, aşını sağlayalım ama bir yandan da orayı pırıl pırıl tesislerle donatalım. O güzel Eğirdir’in mavi gölü, her sabah oradan geçenlere umut vermeye devam etsin. Umudu gerçeğe dönüştüren bir adamın yetiştirdiği birisi olarak diyorum ki; ilçeye getireceğimiz sağlık turizmi ile, Isparta’ya yapacağımız Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve ilçede olacak bölümleri ile Eğirdir; Avrupa’daki şehirler gibi insanların gelmek için sıraya gireceği bir merkez olsun.”

 

Bu haber 345 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...