AKP 11. Yaşını basın açıklamasıyla kutladı

15 Ağustos 2012 22:19

Ak Parti 11. Yaşını basın açıklamasıyla kutladı

 Geçtiğimiz yıllarda kuruluş yıldönümünü yaptığı etkinliklerle kutlayan Ak Parti Isparta teşkilatı, bu yılki 11. Yaşını yaptığı küçük bir basın açıklamasıyla geçiştirmeyi tercih etti. 

 

İl Başkanı Nuri Uzaktaş yaptığı yazılı açıklamada; “14 Ağustos 2001 tarihinde “Türkiye Sevdalılarının Millete Hizmet Etme Aşkıyla” temellerini attığı Partimiz bugün 11 yaşında. Milyonlar, yeni bir yüz, umutlarına ışık olabilecek yeni bir ses istiyordu.

Türkiye’nin ak sayfalarına yazılacak, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak yeni bir parti, siyasete hayat verecek yeni bir soluk, yeni bir hamle…

AK PARTİ; koalisyon kavgalarının karanlığına karşı halkımızın taleplerine, ihtiyaçlarına cevap vermek üzere milletine ve ülkesine inanan Türkiye Sevdalılarınca kuruldu. Milletimizin beklentilerine Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki “Türkiye Sevdalıları” yanıt verdi.

Milli iradenin beklentilerine göre şekillenen AK PARTİ; 14 Ağustos 2001 tarihinde “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek siyaset sahnesindeki yerini aldı. AK PARTİ başlangıç ideallerinden asla sapmadan, taviz vermeden bugünlere ulaştı.

Partimizin siyasi anayasının değişmez maddesi önce millettir, partimiz milletimizin bize yüklediği sorumluluğun bilinci ile Vatanımıza, milletimize ve değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerini sürdürmektedir. Hizmet etmeye, hizmetkâr olmaya geldik. Hizmet etmeye ve hizmetkâr olmaya da devam edeceğiz. Bugünün bizlerde ayrı bir yeri olacak bu akşam mübarek kadir gecesini idrak edeceğiz Partimizin 11.kuruluş yıldönümünün bu mübarek güne tevafuk etmesi bugüne ayrı bir değer ve güzellik katmıştır.

Bu vesile ile mübarek Kadir Gecenizi tebrik ediyorum. Partimizin kuruluşunun 11. Yıl dönümünün Vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını en içten kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 846 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...