YAZ OKULLARI 25 HAZİRAN’DA START ALIYOR

20 Haziran 2018 18:21

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan Yaz Spor Merkezleri, bu yılda devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Merkezlerine il genelinde ki bütün öğrencilere ulaşmak için çalışmalar sona gelindi.

05-18 Yaş arası öğrenciler için 25 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları ve Engelliler İl Spor Merkezi için kayıtları 6 Mart Spor Salonunda oluşturulan kayıt masasında devam ediyor.

6 Mart Spor Salonundaki Kayıt masası hafta içi her gün saat 09:00-19:00, Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ise saat 12:00-17:00'da kadar açık olacak.

Kayıtlar Mimar Sinan Cami önü ve IYAŞ PARK AVM girişinde Yaz Spor Okulları Stantlarımız kurulacak. Stantlar hafta her içi ve hafta sonu her gün saat 17:00-19:00 arası açık olacak.

Öğrenci ve veliler kurulan stantlarda kayıt yaptırabilecekler.

Kayıtların hemen ardından Yaz Kursları 25 Haziran’da başlayacak. Kurslar 17 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Kurs saat ve yerlerini açıklanacağı listeler 23-24 Haziran'da 6 Mart Spor Salonuna asılacak. Ayrıca kurumun resmi sitesi http://isparta.gsb.gov.tr , twitter, facebook, ınstagram sayfalarımızda yayınlanacak.

YÜZME haricinde tüm kurslarımız ücretsiz oldu çalışma programın duyurusu daha sonra yapılacak.

Çalışma programlarımız ise daha sonra bu sayfadan yayınlanacaktır.

YÜZME KURSU DUYURUSU

Müdürlüğümüz İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları kapsamında TAHSİN BİLGİNER YÜZME HAVUZUNDA 5-18 yaş arası haftada 3 gün  ayda 12 gün olmak üzere deneyimli Antrenörlerimiz eşliğinde Yüzme Kursları verilecek.

1. Dönem Kurs tarihi 25 Haziran-20 Temmuz

2. Dönem Kurs tarihi 23 Temmuz-17 Ağustos

Kurs Aylık Ücreti  : 100 TL

Servisli 150 TL

İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)

İL ENGELLİLER SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI

Atletizm, Badminton, Cimnastik, Masa Tenisi

 

Bu haber 364 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...