MHP’den Borsa’ya ziyaret

21 Haziran 2018 14:58

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, milletvekili adayları ve il yöneticileriyle birlikte Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’a ziyarette bulundu.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ise ziyaretlerinden dolayı Yalçın ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Adar sözlerine şu şekilde devam etti: “24 Haziran da yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için dönüm noktasıdır. Burada bahis konusu olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Türkiye’nin geleceği için herkesin vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanması gerekiyor. Ülkemizin düzeni ve refahı için her zamankinden  çok birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Ben bu duygu ve düşüncelerimle Isparta’mızın ve Ülkemizin menfaati için çalışan tüm parti ve teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Isparta MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

 

Bu haber 338 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...