ESNAF BULUŞMASI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRLDİ

21 Haziran 2018 15:17

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’nin Esnaf Buluşması programı Antalya’da başladı. Programa Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, ev sahipliği yapıyor.        

Tural, “TESKOMB Esnaf Buluşması” Toplantımıza katılmak üzere Antalya’ya gelen Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ ü, S.S. ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı olarak Şahsım, Bölge Birliği Başkan Vekillerimiz, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimiz, Kooperatif ve Oda Başkanlarımız ile beraber karşıladık...Türkiye’nin En Büyük Esnaf Teşkilatlarının başında gelen TESKOMB’un Değerli Genel Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Sayın Abdulkadir AKGÜL öncülüğünde Antalya İlimizde düzenlenen (Teskomb Esnaf Buluşması Toplantısına’ Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah KAFKAS, Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin BEYRİBEY ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes TÜREL ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz ve binlerce Esnaf ve Sanatkarımız iştirak etmiş olup,

Teskomb Esnaf Buluşması Toplantısına S.S. ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı olarak Şahsım, Bölge Birliği Başkan Vekillerimiz, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimiz, Kooperatif ve Oda Başkanlarımız ile beraber katılım sağladık.

Programımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunar, düzenlenmiş olan  toplantımızın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisi ile Esnaf ve Sanatkarlarımız açısından hayırlara vesile olmasını dilerim” diye açıklama yaptı.

Bu haber 584 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...