Gönüllerince eğlendiler

26 Haziran 2018 18:44

Gençlik Merkezinin yıl boyunca 'Kitap Okuma Halkaları', 'Merkezim Her Yerde' ve 'Gençlerin İyilik Ağacı' gibi projelerine gönüllü olarak destek veren gençleri, Gölcük Tabiat ve Mesire Alanında stres attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Isparta Gençlik Merkezinin yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetlere destek veren gönüllü gençleri piknikte buluştu.

Isparta Gençlik Merkezinin yıl boyunca 'Kitap Okuma Halkaları', 'Merkezim Her Yerde' ve 'Gençlerin İyilik Ağacı' gibi projelerine gönüllü olarak destek veren gençleri, Gölcük Tabiat ve Mesire Alanında stres attı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in hayata dair deneyim ve tecrübelerini aktardığı sunum ile başlayan program 'Medeniyetimizin Keşfi Kudüs' programıyla devam etti. Sunumun ardından Gölcük Tabiat ve Mesire Alanına geçildi. Gençler; satranç, mangala, dart, futbol, voleybol ve geleneksel sokak oyunları ile eğlenirken, doğa yürüyüşleriyle birlikte güzel havanın tadını çıkardı. Eğlenceli ve bir o kadar yorucu geçen zamanın ardından gençlerle birlikte mangal ateşi yakıldı. Hep birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından etkinlikler kaldığı yerden devam etti. Yaklaşık 5 saat süren piknik ve serbest zaman etkinlikleri güzel tecrübelerle sona erdi.

 

Bu haber 352 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...