‘Ispartalı hemşerilerimizle bayramın finalini 30 Mart’ta yaşayacağız’

26 Haziran 2018 18:59

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Yarından itibaren de bir sonraki seçime son sürat, hemşerilerimizle kol kola hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu günü bayramın başlangıcı kabul ediyoruz. İnşallah hep birlikte, Ispartalı hemşerilerimizle bayramın finalini 30 Mart’ta yaşayacağız” dedi

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçim sonuçları değerlendirmesinde 30 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimleri işaret etti. AK Parti teşkilatlarının bir seçimi bitirip, hiç vakit kaybetmeden diğer seçimlere hazırlanan bir parti olduğunun altını çizen Zabun, “Bu bayramın başlangıcı, bayramın finalini 30 Mart 2019’da yapacağız” dedi. İşte Zabun’un seçim değerlendirmesi:

ÜLKE ÜZERİNDEN HESAP YAPANLAR CEVABINI ALDI

“Bütün hemşerilerimize ortaya koydukları teveccüh için teşekkür ediyorum. Isparta halkı bizi hiç yalnız bırakmadı. Bugün de yalnız bırakmadı. Hem Türkiye’de hem Isparta’da büyük bir coşku ile zaferi kutluyoruz. Bu ülke üzerinden hesap yapmaya çalışanlara milletimiz en güçlü şekilde cevabını verdi. Bir yıl önce gerçekleştirdiğimiz sistem değişikliği için referandumun üzerinde bir destek oldu. Bu bir inancın, kararlılığın zaferidir. Isparta’da milletvekili sayısı 4’e düştükten sonra biz AK Parti olarak sürekli 2 milletvekili çıkardık. Ak Parti yeniden 3 milletvekili çıkarttı. Isparta, bunun coşkusunu ve heyecanını yaşamayı hak etti.

HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER

Biz siyasi parti olarak sığ siyaset yapan parti değiliz. Milletimizin verdiği destek omuzlarımızdaki yükü artırıyor. Bizim yarından tezi süratle ortaya çıkan sonuçların analizi, halkın mesajı, değerlendirilmesi ve yine bu çerçeve içerisinde geleceğe doğru atmamız gereken adımlar her biri ayrıntıları ile analiz edilecektir. Yarından itibaren de bir sonraki seçime son sürat, hemşerilerimizle kol kola hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu günü bayramın başlangıcı kabul ediyoruz. İnşallah hep birlikte,. Buna inanıyoruz.”

“MHP, BBP VE AK PARTİ’YE GELECEĞE DOĞRU YÖN ÇİZMİŞTİR”

Milletin AK Parti, MHP ve BBP arasındaki birlikteliğin devamını istediğini ortaya koyduğunu belirten Zabun, şöyle konuştu:

“Türkiye açısından baktığımız zaman milletimiz milli duruş ortaya koyan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine inanan, Cumhur İttifakı çerçevesi içinde kalan MHP, BBP ve AK Parti’ye geleceğe doğru yön çizmiştir. Bu birlikteliğin seçim esaslı değil, tam tersine bu ülkeyi geleceğe emin adımlarla taşımasını istemiş ve sandığa yansıtmıştır. Özellikle Recep Tayyip Erdoğan’a inanan ve destekleyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici taktire şayandır. Yine Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, seçmenlerimiz liderlerinin yolundan gitmek suretiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına güçlü bir şekilde onay vermiştir. Görüldüğü itibariyle mecliste milli cepheye birlikte hareket etme görevi ve sorumluluğu verilmiştir.”

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...