BALE SANAT MERKEZİNİN GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

27 Haziran 2018 18:22

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi tarafından hazırlanan 10. yıl gösterime yoğun katılım oldu. Binlerce balesever, muhteşem gösteriyi ayakta alkışladı

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi, 10. yıl için özel bir program hazırladı. Rus Bale Eğitmeni Nataliya Gorelova’nın öğrencileri önceki gün  Isparta Doğa Koleji Konferans Salonunda muhteşem bir gösteri hazırladı.  Yıl sonu gösterisine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ailesi ve binlerce balesever katıldı.

Gösteri öncesinde bir konuşma yapan Bale Eğitmeni Nataliya Gorelova, “10 yıl önce geldiğim Isparta’ya baleyi sevdirdim. Yüzlerce öğrenci yetiştirdim Daha nice 10 yıllar olsun Isparta. Bu şehir klasik bale sanatını sevdi, anladı ve kabul ettiği için mutluyum. Boşuna yıllarımı vermedim demek. Beni ilk günlerden beri Isparta’da ve başka şehirlerde destekleyenlere, anlayanları sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün gururlu ve mutluyum. Balede yine ilkleri yapmaya davet edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Gorelova’nın öğrencileri gösterileri sundu. Miniklerin gösterileri ayakta alkışlandı. Gorelova’ya çiçekler takdim edilirken veliler ise başarılı bale eğitmenine teşekkür ettiler. Gorelova, 27 Haziran Çarşamba günü de Dinar’da da bir gösteri sunacak.

Bu haber 344 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...