“DEMEK Kİ HERKES HAYATINDAN ÇOK MEMNUN”

27 Haziran 2018 18:24

Sandıkta umduğunu bulamayan CHP'de seçimlerden bu yana derin bir sessizlik hakimdi. CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, sessizliğini bozdu ve seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ceyhan, bazı parti yöneticilerine de sitem ettiği açıklamalarında İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur'a ve Demokrat seçmenlerine de göndermede bulundu. Ceyhan, partili gençlere ve kadınlara ise teşekkür etti.

Ceyhan, konuşmasında : “Isparta kararını verdi. Benim Isparta’ya hizmet etmem hem partim CHP, ki hem Muharrem İnceye yüzde 24 oy verip, bize yüzde 16.5 oy verdiklerinden anlaşılıyor. Hem de Tüm Isparta’nın çiftçileri, köylüleri, esnafları tercih etmedi. Demek ki herkes hayatından çok memnun.

Demek ki bizim projelerimize, gözlemlerimize ve çözümlerimize ihtiyaç yok. Allah herkesin işine kolaylık versin. Ben kendi aileme ve özel hayatıma geri dönüyorum. Onlara daha çok zaman ayırabileceğim. Tüm seçim kampanyası boyunca yüzlerini hiç göremediğim bazı ilçe başkanlarına ve parti yönetiminin bir kısmına da buradan teşekkür etmek istiyorum. Hiç ortada yoklardı. Takdir kendilerine aittir. Sağolsunlar varolsunlar. Bu arada kendini Demirelci ve Demokrat Partili tanımlayan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum; hayatında Demirel’in siyasi hayatı boyunca bir gün beraber siyaset yapmayan ve Isparta’nın evladı olmayan bir arkadaşa Isparta milletvekilliğini layık gördüler. Ki ben o misyona kendimi büyük bedeller ödeyerek hizmet ettiğimi herkes biliyor. Bunu da o demokrat arkadaşlara ve tarihe havale ediyorum. Beni destekleyip oy veren özellikle tüm gençlere ve kadınlara teşekkür ediyorum. Gelecek onlar için, düşünen aldın gençler için olacak”.

 

Bu haber 354 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...