“KADINLARIN SİYASETTE OLMALARINA İHTİYAÇ VAR”

27 Haziran 2018 18:24

24 Haziran Genel Seçimlerinde Isparta’da ikinci parti olarak çıkan ve Isparta Halkı’nın oyları ile Isparta’yı TBMM’de temsil edecek olan İYİ PARTİ Milletvekili Aylin Cesur, seçim değerlendirmesinde bulundu. Isparta halkına teşekkür eden Milletvekili Cesur, “24 Haziran seçimleri öncesi diğer partilere verdiğimiz emanet oyları geri topladık” dedi.

“Ak Parti Milletvekilleri ile birlik içinde çalışacağız” diyen Cesur, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Isparta halkına çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Hayatımın belki de en büyük gururunu yaşıyorum. Biliyorsunuz 20 yılı aşkın süre Isparta’nın yetiştirdiği büyük devlet adamı Süleyman Demirel’in çok yanında ve yakınında çalışmış olan ve en yakın mesai arkadaşlığını yapmış olan birisi olarak buraya sayın Meral Akşener’in genel başkanı olduğu İYİ Parti’nin milletvekili adayı olarak Isparta halkının huzuruna çıktım. Aynı zamanda Isparta halkımız bugün bize verdikleri görevle henüz elimdeki resmi olmayan rakamlara göre, İYİ Parti olarak Isparta’yı 1’nci olarak TBMM’ye taşıyoruz. En yüksek oy oranı ile gidiyoruz. Şimdi mecliste temsil edecek arkadaşlarımızı ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla beraber bizlere teveccüh eden tüm vatandaşlarımız ile beraber biz bu davayı daha iyi yerlere taşıyacağız. İnşallah yine biz TBMM’de Türkiyemizi Ispartamızı en iyi şekilde barışa, huzura ve daha iyi günlere götürmek için elimizden gelen gayreti gösteririz.

Ben tabi bir kadın siyasetçinin, ilk kez Türkiye’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Türk milletinin önüne çıktığı bir siyasi partinin 1. Sıra milletvekili adayı olarak buradaydım. Dolayısıyla bizim hareketimize aslında halk ‘kadınlar hareketi’ dedi. Bu gerçekten de toplumda çok karşılığını buldu. Kadınlarımız bizim başımızın tacı. Evlerimizde tüm problemleri çözen aslında kadındır. Kadın evin direğidir. Türkiye’nin daha demokratik şartlarda yaptığı bir seçimde 1. Sıra adayı olarak bulunup, Isparta’dan da temsil edecek olmak beni çok gururlandıran bir şey. Kadınların siyasette olmalarına ihtiyaç var. Kadınların toplumun içinde olmalarına ihtiyaç var. Toplumun her kesiminde aslında başarılı temsilci kadınlarımıza ihtiyaç var. Isparta tarihine böyle ismimi yazdırmış olmaktan dolayı çok mutluyum”.

AK Parti milletvekillerini de tebrik eden Cesur; “diğer siyasi partiler de gayet demokratik bir şekilde yarışını yaptılar. Seçilen tüm milletvekili arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. İktidar partisindeki Ispartamızı temsil eden milletvekilleri ile işbirliği içerisinde ve uyum içerisinde onların kapılarını Isparta halkı için her gün aşındırmaktan hiç yüksünmeden, umarım onlar da bize ellerini uzatırlar. Onlarla bir işbirliği ve uyum içerisinde Isparta’yı temsil eden 4 milletvekili olarak TBMM’de Ispartamızın sorunlarını tartışırız, yapılması için ben de ne gerekiyorsa katkı sağlayabilirsem Isparta’nın emrinde çalışmaya devam ederim” dedi.

 

Bu haber 374 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...