Tural’dan seçim değerlendirmesi

27 Haziran 2018 18:25

S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet TURAL 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerini değerlendirdi.

Ahmet Tural, halkımız bu seçimde de güçlü Türkiye’den, güçlü liderden, istikrardan, adaletten ve kalkınmadan yana oyunu kullanmıştır. Milletin kararı, iradesi ve yüksek katılım oranı ile gerçekleşen seçim sonucunda Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini tebrik ediyorum. Seçimin galibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türk demokrasisidir” Dedi.

Konuyla ilgili yapığı açıklamada Başkan Ahmet Tural; Esnaf teşkilatları olarak bugüne kadar Vatanımız, Milletimiz, Bayrağımız ve Ülkemizdeki istikrarın bozulmaması için her zaman Devletimizin yanında olduk, gereken desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çıkan karar milli iradenin almış olduğu bir karardır ve bu karara hepimizin saygı göstermesi gerekmektedir. Esnaf Teşkilatı olarak ülkemizin büyük Türkiye hedeflerine ulaşacağına olan inancımız tamdır. S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizen Başkan Ahmet TURAL, Seçimlerde alınan sonuçların hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile seçilen milletvekillerimize ve Parlamentoda Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar İllerimizi temsil edecek Milletvekillerimize de başarılar diliyorum. “Şeklinde konuştu”.

 

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...