Eğirdir Yaz Futbol Okulu Açılıyor

28 Haziran 2018 18:33

                Eğirdir Spor Kulübü Derneği, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Eğirdir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Temmuz-Ağustos 2018 tarihlerinde Eğirdir'de ücretsiz Yaz Futbol Okulu açılacak.

                2005-2006-2007-2008-2009 doğumluların müracaatlarını Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi ile Spor Odası'na yapabilecekleri bildirildi.

                Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz futbol okulu açılacak Eğirdir'de son başvuru tarihi olarak 2 Temmuz 2018 olarak açıkladı.  Eğirdirspor ve Eğirdir Belediyesi adına Futbol Kursu sorumlusu Hasan Er, "Eğirdirspor Kulübü Başkanımız Halil İbrahim Uysal ve Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'ün büyük destekleriyle ilçemizde sporun alt yapısını oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli adımlar kat ettik. Yaz futbol kursunda güzel sonuçlar alınıyor. Yetenekli çocuklarımızı geleceğe taşımak için gayret sarfediyoruz. Eğirdir'de spora emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yaz futbol Okulu'na katılacak çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalıp, severek spor yapmalarını sağlıyoruz. Ailelerin de gönül rahatlığı ile çocuklarını güvenli bir şekilde gerçekleşen spor okulumuza göndermeleri bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın kurslara servisle gelmelerine olanak sağlayan Belediyemize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bu haber 405 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...