“BİZ BU İŞE BİR GÖREV DEĞİL, GÖNÜL BAĞI İLE BAĞLANDIK”

29 Haziran 2018 18:48

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanlığı’na yaptığı ‘teşekkür’ ziyaretinde önemli mesajlar verdi.  Zabun, “Pazara kadar değil, mezara kadar sürdürülecek bir birlikteliktir. Ülkenin menfaatleri ve

geleceği doğrultusunda oluşmuş bir süreçtir” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü ile il ve Merkez İlçe yöneticileri kalabalık bir heyetle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti heyetini kalabalık bir partili ile grubu ile karşıladı. Milletvekili Adayları Hasan  Basri Sönmez, Zübeyde Turhan ile Ali Özkan, Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin ve partililerin katıldığı ziyaret programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“BİZ BU İŞE BİR GÖREV DEĞİL, GÖNÜL BAĞIYLA BAĞLANDIK”

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu mutluluğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve sayın Genel Başkanımızın bu işte kendilerini ortaya koyduktan sonra biz Isparta’da süreci Türkiye’de en iyi şekilde idare eden illerden birisiyiz. Ben AK Parti İl Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı her iki partinin seçimlerle alakalı bir ihtiyacından doğan bir siyasi proje değildir. Türk milletinin bekası için, 1000 yıllık Türklük şuuru ve Cumhuriyetin değerleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için kurulmuş ve başarıya ulaşmış bir seçim programıydı. Ben bu süreçte bir parti içerisinde bile yaşanabilecek sıkıntıları yaşatmayan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne teşekkür ediyoruz. Biz bu işe bir görev değil, gönül bağı ile bağlandık. Bu gönül bağımız 25 Haziran sabahı da devam edecek’ demiştik. İstişarelerimiz sandıklar açıldıktan 1 saat sonra başladı, bugün de devam ediyor. 2 siyasi partinin Türkiye’ye neler yapabileceğini, Türkiye’nin gelişmesine ne kadar katkı sağlayacağını göstermek anlamında örnek davranışa imza atmak istiyoruz. Bu ziyaretin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belki normal çalışmalarımızda bunun çok daha ötesinde samimi davranışlarda bulunuyoruz. Ama bunun kamuoyu ile paylaşılmasının ayrı bir değer katacağına inanıyorum.

 “PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR”

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da kardeşlik ve birlikteliğin önemine dikkat çekerek şu mesajları verdi:

“24 Haziran’da bu millet bize ikinci bayramı yaşattı. Allah milletimizden razı olsun. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz bu yolculuğa çıktığımızda sayın genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Bahçeli, bir yön çizerek bir başlangıca imza attılar. Kimisi bu süreci çok okuyamadı ve anlayamadı. Ama 15 Temmuz’da bu ülkenin karşı karşıya kaldığı süreç ve saldırı karşısında ülkenin geleceğe emin adımlarla yürüyüşünü devam ettirmek için her iki genel başkanımız birlikte karar alarak kardeşliğin ve birlikteliğin en sağlam temellerini attılar. Bunun nüvesi olarak da 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer alan hem Milliyetçi Hareket Partisi, hem Büyük Birlik Partisi hem de AK Parti olarak tek cumhurbaşkanı adayı ile sahaya çıktık. Öbür taraftan milletvekilliği seçimlerinde de aynı şekilde cumhur ittifakı çerçevesi oluşturduk. Bu tablo milletimizin büyük bir kesimi tarafından özlenen ve beklenen bir tablo idi. Bir çok hemşerimiz memnuniyetini ifade etti. Bu sadece seçim endeksli bir çalışma olmadığı, yani seçimden galibiyetle çıkmak başarı ile çıkmak, ondan sonrada herkesin kendi yerine savrulup gideceği çalışma olmadığı, bu ülkeye karşı yapılan tezgahları savuşturmak ve bu ülke üzerinde hesap yapan şer odaklarına Osmanlı tokadını indirmek iç in yapılan birliktelik olduğunu defalarca ifade etmiştik. Hamdolsun milletimiz bu birlikteliğin arkasında durdu. Ortaya çıkan tabloda milletimiz iradesini bu birlikteliğin devam etmesi yönünde bir mesaj ortaya koymuştur. Bu seçimin en net mesajlarından bir tanesi budur. Şundan bütün Ispartalı hemşerilerimiz emin olmalıdır. Pazara kadar değil, mezara kadar sürdürülecek bir birlikteliktir. Ülkenin menfaatleri, geleceği doğrultusunda oluşmuş bir süreçtir.

“MİLLETİMİZİN TAKTİRİDİR”

Biz hem Milliyetçi Hareket Partisi hem AK Parti, zafer sarhoşu olmak için seçime giren, bu süreç içerisinde savrulan bir anlayışına sahip değildir. Bizim seçmenlerimizin geleceğe dair hedefleri vardır, ülküsü vardır, Kızıl Elması vardır, idealleri vardır. Bizim için esas olan bu hedeflere bu ülkeyi ve bu milleti taşımaktır. Kimsenin bu ülke üzerinde oyun kurmasına, tezgah kurmasına, bölmeye çalışmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz tarihi kökleri derin olan bir milletiz. Binlerce yıl yeryüzünden adaletin ve hakkın savunucusu olmuş ecdadın torunlarıyız. Bugün sömürge sisteminin egemen olduğu yeryüzünde kan, gözyaşı ve üzüntüden başka bir şey yok. Yeniden ayağa kalkmak ve dirilmek zorundayız. Yeniden güçlü ve lider ülke, dünyada söz sahibi olan Türkiye özlemine kavuşmak zorundayız. Geleceğe bu çerçeveden bakmak zorundayız. Hem Milliyetçi Hareket Partisi hem AK Parti kadroları bunu anlamış kadrolardır. Gönlümüz isterdi ki Cumhur İttifakı Isparta’da 4-0 alsın. Milletimizin taktiridir. Bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Bütün gücümüzle hem Milliyetçi Hareket Partisi hem de bizler Cumhurbaşkanımızın arkasında durduk. Sizlerin verdiği desteğin anlamını çok iyi biliyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi, Isparta’da milletvekili temsili noktasında kağıt üzerinde gözükmüyor olsa da şundan bütün kardeşlerimiz emin olsun ki, bu bir ruhun temsilidir, bir anlayışın temsilidir. Dolayısıyla bu temsilin kapsamında hem Milliyetçi Hareket Partisi’ne hem de AK Parti’ye gönül vermiş bütün arkadaşlarımız vardır. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve kadrolarına yürekten teşekkür ediyorum.”

“BİZ MİLLETİMİZİN KARARINA SONUNA KADAR SAYGILIYIZ”

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de ‘Isparta Milletvekili olacağım’ sözleriyle MHP’lilerin de milletvekili olduğunun altını çizdi. Gökgöz, şöyle devam etti:

“15 Temmuz süreci ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsında tüm kadronun sergilediği pozisyon herkesin belleğinde var. Biz o günden bugüne gelinen süreçte arazide arkadaşlarımızla sık sık biraraya geldik. Bizim Cumhur ittifakının 4-0 yapacağına gönülden inandık. Taktir böyleymiş. Biz milletimizin kararına sonuna kadar saygılıyız. Halkımız bize bir sıfat ve misyon yükledi. Ben Isparta Milletvekili sıfatıyla huzurunuzdayım. Şahsımı tanıyanlar bilirler. Isparta Milletvekili sıfatıyla nasıl hizmet edeceğimizi, nasıl insanlara yaklaşacağımızı, nasıl davranacağımızı gayet iyi bilirler. Bizim cumhur ittifakının devamı noktasındaki duruşumuz devam edecektir. Bugüne kadar milli duruş ve milli çizgiyi devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız nezdinde yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

 

Bu haber 379 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...