Belediye Güreş İhtisas Kulübü Türkiye Şampiyonasına katılıyor

12 Şubat 2013 18:35

Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü başarıdan başarıya imza atmaya devam ediyor. Bu güne kadar yaptığı müsabakalarda çeşitli dereceler  alan Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Türkiye’de adından söz ettirmeye de devam ediyor. 5-8 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası gurup elemeleri geçtiğimiz hafta Manisa’da yapıldı. 27 ilin katıldığı müsabakalarda 5 sporcusu ilk 10’a girerek şampiyona katılmaya hak kazandı.

Isparta Belediyesi Güreş Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık yaptığı açıklamasında, “05-07- Şubat 2013 tarihleri arasında Manisa’da yapılan Gençler Grekoromen grup şampiyonasında Isparta Belediyesi Spor Kulübünden55 kg.’da İbrahim Ağun, 3.cü,84 Kg.’da Süleyman Oymak 3.cü 96 Kg’da Umut Uç 5.ci 84 Kg’da Sinan Bozkurt 7.ci, 120 Kg’da Tahir Özer 10.cu olmuşlardır. Sikletlerinde ilk ona giren sporcularımız 5-8 Mart 2013 Tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak olan Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonasına katılacaklardır. Bu müsabakalarda da Ispartamızı en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da kulübün bu başarısını tebrik ederken, başarıya olan bu desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. 

 

 

Bu haber 983 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...