“İnşallah Isparta’mıza daha çok hizmet gelir”

29 Haziran 2018 18:55

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, yönetim kurulu ve mahalle muhtarları AK Parti İl Başkanlığı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de hazır bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, AK Parti teşkilatlarının gece-gündüz demeden çalıştığını belirterek “Gece-gündüz koşturdunuz, başarıya ulaştınız. Isparta’dan 3 milletvekili çıkardınız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükümetin muhtarlara verdiği değerin daha da artacağını umuyoruz. İnşallah Isparta’mıza daha çok hizmet gelir. Biz de mahallelerimize daha çok hizmet ederiz” dedi.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de muhtarlara ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, muhtarların 24 Haziran seçimini vatan-millet meselesi olarak gördüğünün altını çizerek

“Önemli bir süreçten geçtik. Bu millet kaderini yazdı, tarih yazdı. Isparta apayrı bir tarih yazdı. Özellikle Türkiye’de milletvekili sayısı aynı kalıpta milletvekilini 1 artıran tek il Isparta’dır. Bu da bizim açısından ayrı bir gurur vesilesi. Bu üstün gayretin, üstün çalışmanın bir sonucu. Azmin ve inancın bir zaferi. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin zaferi. Teşkilatçılıkta disiplin önemlidir. Uzun zamandır partimiz, teşkilatımız büyük bir disiplin içinde çalışıyordu. Mümkün olduğu kadar hemşerilerimizle iç içe olmaya gayret gösterdik.

Isparta, 4 milletvekilinin 3’ünü AK Parti’ye emanet etti. İnşallah bu emanete layık olacağız. Ispartamız açısından önümüzdeki süreçte çok daha güzel başarıları hep beraber yakalayacağız. Ve artık Isparta özlediği büyük birlik ve kardeşliğe 1 adım kaldı. İnşallah o adım önümüzdeki süreçte tamamlanacaktır. Biz, buralarda birer emanetçiyiz. Bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan vicdanımıza dönüp sorduğumuz da oradan olumlu onay alabilmektir. Bizim yegane düsturumuz budur. Milletimizi memnun etmektir. Hayat kısa, bir yerde başlıyor ve bitiyor. Önemli olan insanoğlunun burayı nasıl doldurduğudur. Hakkın, adaletin yanında olduk. Bundan sonra da inşallah Allah bizi doğru yoldan, adaletin yolundan ayırmasın.”

 

Bu haber 465 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...