“Azmimiz ile meclise girdik”

29 Haziran 2018 18:57

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin, kuruluşunun sekizinci ayında seçime giren Türkiye’nin en yeni partisi  İYİ Parti’nin bu seçimlerin kazananı olduğunu ifade etti.

Mehmet Yılmaz Ertekin yaptığı seçim değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Her türlü zorluklara ve engellemelere karşı Türkiye genelinde 18.84 oy oranıyla Isparta İYİ Parti’nin en yüksek oy oranı aldığı iller sıralamasında ikinci sırada. Bu bizim gururumuzdur.

İYİ Parti ‘Kadınlar  ve Cesurlar Hareketidir.”  Karşılaştığımız baskın seçim sonrası misyonumuza yakışır bir şekilde meclisimize Isparta’mızı temsil edecek cesur bir kadın vekilimizi Sayın Aylin CESUR’u gönderiyoruz. Bu da partimizin ayrı bir gururudur. Üstelik bu kısa dönemde de 44 vekilimizi de meclise gönderdik.

Yeni kurulmuş bir parti olmamız, üstelik seçimlerde harcayacağımız belediye veya devlet desteğimizin de olmaması, mitinglerimizin televizyonlarda yayımlanmaması, Genel Başkanımızın televizyon yayınlarına çıkarılmaması, aracının önüne çöp kamyonları konulması, miting meydanlarında ışıkların kesilmesi gibi engellerin çıkarılması, bu ve buna benzer yakışık olmayan eylemlere maruz bırakıldık. Hatta il başkanı olarak ilimizde katılmış olduğum canlı yayın programında yayının kesilmesi gibi etik olmayan şartlar içinde sesimizi, ilkelerimizi, projelerimizi anlatmakta zorlandık.  Yine bütün partilerin İl Başkanları ve birinci sıra milletvekili adayları ile yapılan röportajlar televizyonda verilirken yineİYİ Parti İl Başkanı olarak benimle yapılan röportajın verilmemesi tüm partililerimizce çok manidar karşılanmıştır. Daha önce de dediğim gibi boynumuza FETÖ ve PKK destekçisiymişiz gibi yaftalar asılmaya kalkıldı.  Yine de BAŞARDIK. Çünkü Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’i BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ sözleri vardı hep kulaklarımızda ve BAŞARDIK.

Çok çalıştık, tüm vekil adaylarımız, birbirinden kopmadan hatta aday adaylarımız bile yanımızda günde yaklaşık  20 saat dolaştık, en ücra yerleşim birimlerine giderek hallerini sorduk, dertlerini dinledik memleketlimin.   Üstelik mübarek ramazan ayı ve oruç tutan arkadaşlarımızla. Emek boşa gitmez, gitmedi de. 

Bu bağlamda ben yine öncelikle bize inanmış, güvenmiş seçmenlerimize, partimizin il ve ilçe teşkilatlanmasını kuran, örgütleyen Kurucu İl Başkanımız ve milletvekili adayımız Mustafa Şimşek’e, Milletvekili adaylarımız Dr. Levent Başyiğit’e ve Sami Altınkaya’ya, hala çalışmalarımızda desteğini sürdüren aday adayımız partimizin küçük kızı Saniye Yalvaç’a,  Milletvekili aday adaylarımız Ramazan Kabalak, Ayşe Yıldırım, Sebahat Özmen, Nermin Marulcu ve Mehmet Zafer Ünal’a, tüm teşkilat çalışanlarıma, sandık görevlileri ve müşahitlerimize ve de yapılan seçimde cumhuriyetimiz kurulduğundan bu yana Isparta tarihinin ikinci kadın milletvekili unvanını alan  Dr. Aylin CESUR’ a Partim adına teşekkür eder, tüm vekillerimiz ile birlikte Isparta’mıza yapacakları hizmetlerinde kendilerine başarılar dilerim”.

Bu haber 450 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...