Hentbolda Hızırbey ve ASP birinci oldu

3 Temmuz 2018 18:32

Alanya’da düzenlenen   24.Ramazan Demirci Açık alan Hentbol Turnuvasında Hızırbey Ortaokulu Hentbol Takımı ve aynı zamanda kulüplerde Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Alanya’da yapılan ve hafta sonu oynanan  24.Ramazan Demirci Açık alan Hentbol Turnuvasında Hızırbey Ortaokulu Hentbol Takımı ve aynı zamanda kulüplerde Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Hızırbey Orta Okulu Müdürü Tevfik Akar, "Finalde yendiğimiz takım bu yılın ortaokullar Türkiye şampiyona olan takımdır.Bu büyük başarıda emeği geçen Veysel EFE öğretmenimize ve antrenörümüz Recep AYDEMİR Hocama, sürekli çalışan ve başarılı olan öğrencilerime, her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize, bu turnuvada her türlü desteği veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Yakup Kütük ve il müdür yardımcısı Sayın Lütfü Büyükses’e, okulumuzun ve bizim her zaman yanımızda olan Isparta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet YILDIRIM ve tüm personeline şahsım ve Okulumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Hızırbey Ortaokulu farkını ve ayrıcalığını bir kez daha bize yaşattıkları için Şampiyon öğrencilerimi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum .Başarı için yaz tatilinde bile çalışmaya devam.. Ayrıca aynı takımımız önümüzdeki hafta Amasya’da yapılacak olan ve Türkiye’deki en güçlü takımların katılacağı özel turnuvaya katılıp İlimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edecekler" açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 381 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...