Isparta’nın caddeleri bisiklet yoluna uygun değil

9 Temmuz 2018 18:19

Isparta esnafı ve halkı  bisiklet yolunun kaldırılmasına sevinirken, otopark ücretlerinden ise şikayetçi

Gelen eleştiriler ve  anketten çıkan sonuçlarının ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bisiklet yolunu kaldırdı. Vatandaş ise durumdan memnunum. Ancak vatandaşın gündeminde Isparta Ticaret Kültür Merkezi ve Otoparklar var.

“Bisiklet yolu kaldırıldı, ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruya vatandaşımız şu cevapları verdi:

Ercan Balsak:

Bisiklet yolunun kaldırılmasından çok memnunum. Bisiklet yolu gerekli ama bizim yollarımız dar olduğu için iyi olmuyor. Geniş olsaydı bisiklet yolu olabilirdi.

Özcan Açıkgöz:

Benim için bisiklet yolunun olup olmaması önemli değil. Bisiklet yolu beni ilgilendirmiyor. Önce .. ITKM’yi bitirsinler ya yıksınlar ya da yapsınlar.

Nafiye Meşinci:

Bisiklet yolunu kaldırdıkları için teşekkür ediyorum. Otoparkı da ücretsiz yaparlarsa memnun olacağız. Otoparklar ücretsiz olduğu taktirde vatandaş yolun ortasına arabasını koymayacak, götürüp otoparka koyacak. Otoparklar çok fazla ücretli ve ücretsiz olmasını istiyoruz. Bisiklet yolunun kaldırılmasını çok doğru buluyorum. Bir kamyon geliyordu malımızı indiremiyorduk ondan sonra ceza yiyorlardı. Şimdi memnunuz.

Yüksel Çakır:

Bisiklet yolun kaldırılmasını doğru buluyorum. Caddemiz çok dar. Burada bir çok trafik kazası oluyor o yüzden şimdi rahatladı. Vatandaşlar arabalarını mağazanın önüne koyuyor ama ona da biz razıyız. Hiç olmazsa kaza olmuyor.

Erol Gemci:

113 caddesindeki sıkıntı genelde inşaat caddesi ve ağır malzemelerin taşındığı bir cadde olduğu için burada bisiklet yolu gerek malzeme almak bakımından bazı açılardan sıkıntı yaratıyordu. Yapılan anketlerde de yüksek ihtimalle bizim cadde ve tüm Isparta’da esnaf arkadaşlardan dolayı bir sıkıntı meydana gelmiş . Bundan dolayı kaldırılmasından memnunuz. Fakat bisiklet yolunda gezen arkadaşlar grup halinde gezen arkadaşlar çok sevenlerde var onlar için daha sakin yerlere bisiklet yolu yapılabilir. Fakat arabaların da cadde de sabit kalması iyi olmaz, yol kapanıyor. İşi olanın koyup gitmesi için elektronik sistem Antalya’da olduğu gibi saatli otopark şeklinde yapmak daha uygun olur diye düşünüyorum.

Bu haber 327 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...