“Artık Isparta’yı büyütmemiz lazım”

10 Temmuz 2018 15:45

Yemin ederek Milletvekilliği görevine başlayan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Bize oy veren-vermeyen herkesin emrindeyiz, hizmetindeyiz” dedi.

AK Parti’den 4.kez Isparta Milletvekili seçilen Recep Özel, yemin ederek görevine başladı. AK Parti YSK Temsilciliği görevini de yürüten Özel şöyle konuştu:

“Bütün siyasi partiler Türkiye’mizin önünü açmak için birbiri ile yarışıyor. Vatandaşımız da taktir ediyor. Şu an taktir böyle tecelli etti. Bize oy veren-vermeyen herkesin emrinde olduğumuzu burada söylüyorum. Seçimler bitti. Artık Isparta’yı büyütmemiz lazım, güzel işler yapmamız lazım. Isparta’da kimin bir fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız. Isparta’da koşarak iş yapmamız gereken bir dönem. Bu süreçte görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun kucağımızı açtık, herkesin katkısına ihtiyacımız var. Kısır siyasi çekişmeler içerisine girerek, kadük işlerde olmayacağız. İyi işlerde, hayırlı işlerin altında olmayı taahhüt ediyoruz. Yanlış ve eksik yaptığımız işlerde bizi uyarmanızı da istiyoruz. ‘Vakit hizmet vakti, vakit iş yapma vakti’ diyoruz.”

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...