HENTBOLA HIZIRBEY ORTAOKULU DAMGASI

10 Temmuz 2018 15:58

Amasya’da yapılan ve final maçında Mersin karmasını 15-10 yenen tamamı Hızırbey  Orta Okulu öğrencilerinden oluşan Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu

TÜRKİYE Hentbol Federasyonu’nun organizasyonunda 3-7 Temmuz tarihlerinde Minikler İl karmaları Hentbol Türkiye Şampiyonası müsabakaları Amasya’da gerçekleştirildi.

                Amasya’da yapılan ve final maçında Mersin karmasını 15-10 yenen tamamı Hızırbey  Orta Okulu -öğrencilerinden oluşan Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu

Hızırbey Orta Okulu Müdürü Tevfik Akar, “20 takımın katıldığı 2006 doğumlular minikler il karması ve kulüpler Türkiye Şampiyonu olduk. Hızırbey Ortaokulu olarak her alanda başarılı olmaya söz verdik. Sözümüzü tutmanın mutluluğu ve gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu büyük başarıda en çok emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Veysel Efe ile antrenörümüz Recep Aydemir’e özverili çalışan başarılı öğrencilerimize;, hep destek tam destek olan değerli velilerimize teşekkür ederek tebrik ediyorum.

Ayrıca çalışmalarımızda hep destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze şahsım ve okulumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.Türkiye Şampiyonluğu gibi büyük bir başarıyı okulumuz ve kulübümüz adına Isparta’mıza hediye ediyoruz. Durmak yok çalışmaya devam” açıklamasında bulundu.

Bu haber 333 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...