İYİ PARTİ Isparta Milletvekili Aylin Cesur’dan teşekkür

11 Temmuz 2018 18:57

İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, “Hedefe varacağımıza inanıyoruz. Ülkemizin yolu açık, talihimiz yaver, Allah yardımcısı olsun. Bize olan güveninize layık olmak için her türlü çabayı göstereceğim” dedi.

27. Dönem İYİ Parti Isparta Milletvekili  Dr. Aylin Cesur kendisine güvenen ve destek olanlara teşekkür ederek şunları söyledi:

“27.Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Isparta 1. Sıra Milletvekilliği Adayı olarak bana güvenen ve görev veren İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, Genel Merkezde İyi Parti Yönetimindeki Değerli Yöneticilerimize ve sevinçle bizi kucaklayan İyi Parti kadrolarına; Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri Seçim Kampanyamızda, gerek hazırlık aşamasında bana inanan güç veren gerek kampanya sürecinde benimle birlikte koşan Eşime, gururla destek olan ve dualarını esirgemeyen Aileme ve Arkadaşlarıma, Güniz Sokak’taki her daim en yakın olan Çalışma Arkadaşlarıma, sahada; İYİ Parti Isparta İl Başkanı Sayın Mehmet Ertekin ve İl Başkanlığı teşkilatında bize yardımcı olan üyelerimize, İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Sayın Hasan Büyükçam ve Merkez İlçe Teşkilatı’na, Isparta’mızın her biri birbirinden güzel ve değerli ilçelerimizde bize inanan ve bizimle “İyi Parti ve Meral Akşener Davası’na çalışan Teşkilat Üyeleri ve Yöneticilerine, İyi Parti Milletvekili Adayı arkadaşlarımıza, Aday Adayı arkadaşlarıma, DP Isparta İl Başkanı Sayın Selçuk Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Sayın Mustafa Ayata başta olmak üzere tüm Demokrat Parti Isparta Teşkilatına, gönüllü çalışma arkadaşlarıma, şahsıma ve partimize desteklerini esirgemeyen partililere ve Ispartalı hemşerilerimize ve Isparta’da yaşayan ve bizi T.B.M.M.’nde kendilerinin vekili olmaya layık gören ve oylarıyla bizi Isparta’dan tüm Türkiye’den Meclis’e en çok oy almış İyi Parti’nin 1.’si olarak gönderen vatandaşlarımıza, gerek sosyal medya, gerek telefon ve mesajlarıyla kampanya boyunca Türkiye’nin her yerinden bize ulaşan ve destekleyen tüm vatandaşlarımıza, yaptığımız çalışmalarımızı ve kendimizi, projelerimizi anlatabilmemizi sağlayan ve Isparta Basınımızın ve Ulusal Basınımızın Değerli Yöneticilerine ve temsilcilerine şükranlarımı sunarım.

“Daha İYİ bir Türkiye yapalım” diyoruz. Huzur, güven, dirlik, düzenlik içinde olan bir Türkiye. Her șeyin milletin gönlünce olduğu, hatırı sayılır, sözü geçer, kudreti kem gözleri kamaștırır bir Türkiye!”

Hedefe varacağımıza inanıyoruz. Ülkemizin yolu açık, talihi yaver, Allah yardımcısı olsun.

Bize olan güveninize layık olmak için her türlü çabayı göstereceğim.

Teşekkürlerim, şükranlarım ve saygılarımla,”

Bu haber 304 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...