Davrazspor şu ana kadar 15 futbolcuya imza attırdı

11 Temmuz 2018 19:04

Pembe-yeşilliler, yeni sezon öncesinde 2 haftada art artta 15 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, iç transferde geçtiğimiz yılki kadrodan sadece kaleci Özcan Bozan’la anlaştı.

                Dış transferdi ise 14 futbolcuyla sözleşme imzalayan Isparta Davrazspor, 1 yabancı futbolcuyla da görüşme halinde. 25 kişilik bir kadro kurmak isteyen pembe-yeşillilerde Sportif Direktörlüğü eski futbolcu Polat Çelebi getirilirken teknik heyet konusunda ise yönetim bu hafta kararını vermesi bekleniyor.

İŞTE ŞU ANA KADAR YAPILAN TRANSFERLER VE KARİYERLERİ:

Tuğrul Karatosun : Bölgesel Amatör Ligde 187 maça çıkan 32 yaşındaki tecrübeli file bekçi, kariyerinde Sincan Belediyespor,  Çanakkalespor, Bodrum Belediyespor, Utaş Uşakspor, Düzcespor, 1926 Bulancakspor, Zara Belediyespor Yeni Altındağ Beledisepor, Yeni Orduspor ve Manavgat Belediyespor takımlarının formasını giydi.

Levan İngorokva: Bölgesel Amatör Ligde 44 maça çıkıp  12 gol atan Gürcü futbolcu sol açık mevkiinde görev yapıyor.  Yeni Orduspor ve Fatsa Belediyespor takımlarının formasını giyen Levan, 2 ekipte de şampiyonluk yaşadı.

İlyas Barut : TFF 3. Lig de 21 maç, Bölgesel Amatör Lig’de  70 maçta 2 gol kaydeden 1989 doğumlu oyuncu kariyerinde Seyhan Belediyespor, Kozan Belediyespor, Somaspor, Çekmeköy Alemdağspor, Serik Belediyespor ve Yeni Orduspor formaları giydi.

Fatih Deniz : 1988 doğumlu sol açık oyuncusu 3. Lig de 16 maçta 1 gol ve Bölgesel Amatör Lig’de 133 maçta 49 gol kaydetti. Deniz, kariyerinde Polatlıspor, Ankara Adliyespor, Sincan Belediyespor, Kozlu Belediyespor Zonguldak Kömürspor, Erdekspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Nevşehir Gençlikspor ve Yeni Orduspor formaları giydi.

Deniz Boztepe: TFF 2. Lig de 5 maç, 3 Lig de 24 maç ve Bölgesel Amatör Lig’de  58 maça çıkan Boztepe,  7 gol kaydetti. 1993 doğumlu sağ bek Orduspor, Ofspor ve Yeni Orduspor formaları giydi.

Hasan Tosun: TFF 3. lig de 42 maç ve Bölgesel Amatör Ligde 130 maça çıkan 1989 doğumlu sol açık kariyerinde Kütahyaspor, Salihli Belediyespor, Kızılcabölükspor, Tekirdağspor, Yeni Amasyaspor ve Yeni Orduspor formaları giydi.

Durmuş Gönül: Ünyespor’dan transfer edilen ön libero Gönül 1991 doğumlu. Bölgesel Amatör Lig’de 49 maça çıkan Gönü, Fatsa Belediyespor ve Ünyespor takımlarının formasını giydi.

Yusuf Demir: Maltespor’dtan transfer edilen santrfor Demir, 96 maçta 43 gol attı.  Kariyerinde Kepez Belediyespor, Bağcılar Belediyespor, Bozdoğan Belediyespor  Çorumspor, Ulukavakspor, Diyarbakır Yolspor, Tatvan Gençlerbirliği, Bartınspor ve Maltepespor formaları giyen Demir, Maltepespor’da güzel bir sezon geçirdi.

Ümit Kocabaş: Maltepespor’dan transfer edilen ön libero Ümit Kocabaş, TFF 3.Lig de 139 maçta 6 gol ve Bölgesel Amatör Lig’de 42 maçta 4 gol kaydetti. Kocabaş, Batman Petrolspor, Gümüşhanespor, Gebzespor, Van Büyükşehir Belediysepor  Ankara Demirspor, Gaziosmanpaşaspor, Tavşanlı Linyitspor, Zara Bld Bartınspor ve Maltepespor formaları giydi.

Batınay Ak: Keçiören Bağlumspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu AK, TFF 2. Lig’de 11, TFF 3. Lig’de 35 maçı bulunuyor. Bölgesel Amatör Lig’de 76 maçta forma giyen ve 12 gol kaydeden Ak,

Bafraspor, Arsinspor, Hekimoğlu Trabzon, Yeni Amasya, Sandıklıspor ve Keçiören Bağlumspor takımlarının formaları giydi.

Gökhan Koç: Atakum Belediyespor’dan transfer edilen kanat oyuncusu Koç, TFF 3.lig de 13, Bölgesel Amatör Lig’de 123 maçta forma giydi. Koç,  Bölgesel Amatör Lig’de 33 gol kaydetti.

Ayvaz Koç: Kırşehir Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan santrfor Koç, TFF 3. Lig’de 6, Bölgesel Amatör Lig’de 131 maça çıktı. Bölgesel Amatör Lig’de 53 golü bulunan Koç,

Kırşehir Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, Ceyhanspor, Yıldızeli Birlikspor, Yeni Altındağ, Kayseri Şeker, Somaspor, Yüksekova Belediyespor ve Kırşehir Belediyespor takımlarının formasını giydi.

Rıfat Merzifonluoğlu:  Bölgesel Amatör Lig’de 71 maça çıkan Rıfat,  Adıyaman 1954, Pursaklar, Kayseri Şeker ve Çubukspor formalarını giydi. Rıfat geçtiğimiz yıl Adıyamanspor’la şampiyonluk yaşadı.

Mehmet Bozcan: Sağ bek mevkiinde forma giyen Bozcan,  2 yıl önce de Davrazspor formasını giydi. Daha önce Elazığspor, Ankara Şekerspor, Çarşambaspor, Refahiyespor, Elazığ Belediyespor, Bursa Nilüferspor, Balçova Yaşamspor, Bergama Belediyespor, Erdekspor, Çanakkalespor, Kuşadasıspor ve Kalespor formaları giyen Bozcan, yeniden pembe-yeşilli takıma geri döndü.

 

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...