Yalvaç Hazır Yemek’le yörenin en güzel tatları

12 Temmuz 2018 15:32

Yalvaç Hazır Yemek, Isparta ve ilçelerinde en güzel yemeklerini müşterileri için hazırlıyor. İşletme Sahibi Kaan Doğruer, lokantalarında yakın zaman da Burdur tarafına özgü olan keşkek, Senirkent, Uluborlu tarafına özgü banak ve Yalvaç’a özgü yani yemeklerini de müşterilerine sunacakları söyledi.

Güller diyarı Isparta’da yemek sektöründe yöresel hizmetlerde bulunan işletmelerde de kalitesini artırıyor. Bu işletmelerden biri  de Yalvaç Hazır Yemek.

3 yıldır Özkanlar Kavşağındaki şubesiyle yöresel lezzetlerle hizmet vermekte olan Yalvaç Hazır Yemek, birbuçuk ay önce 2. Şubesini Çarşı Merkezde açtı.

    Yalvaç Hazır yemek İşletmecisi Kaan Doğruer, “İşimizi büyük bir titizlikle yapıyoruz, hijyene önem veriyoruz. Isparta ve diğer tüm iller için yöresel yemek  hizmetiyle  düğün,  sünnet, Mevlüt yemeklerinde (özel günlerde)  A ‘dan Z’ye masa, sandalye, çadır, çay servisi ile tüm yöreye özgü özel yemek siparişi alıyoruz’’dedi.

    Lokantalarında yakın zaman da Burdur tarafına özgü olan keşkek, Senirkent, Uluborlu tarafına özgü banak ve Yalvaç’a özgü yani yemeklerini de müşterilerine sunacakları söyleyen işletmeci Doğruer, kendileri sürekli geliştirip farklı şeyler de yapmayı planladıklarını söyledi. Doğruer, özellikle okul döneminde öğrencilere tavuk döner ve çeşitli yiyeceklerinde hizmete gireceğini sözlerine ekledi .

 

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...