Yaz okullarında rekor

12 Temmuz 2018 15:37

25 Haziran’da start alan ve 12 binin üzerinde öğrenci sayısına ulaşan İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, tüm 5-18 yaşarası çocuk ve gençlerimizi Yaz Spor Okullarına davet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda spor kültürünü yerleştirmek amacıyla 27 farklı spor branşında başlatılan İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları yoğun ilgi görüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, ‘Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın’ sloganı ile devam eden ücretsiz İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarını ziyaret etti.  Çocuklar, gençler ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet eden İl Müdürümüz Murat Gevrek, antrenörlerden de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“50’YE YAKIN ENGELLİ  ÇOCUK KURSLARDAN YARARLANIYOR”

Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Murat Gevrek, “27 branşta açtığımız kurslar il merkez ve ilçelerimizde olmak üzere şuana kadar yaklaşık 12 bin çocuk ve gencimiz başvurdu ve başvuru sayısının 15 bini bulmasını bekliyoruz. Ziyaretlerimizde çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce amacımıza ulaştığımızı anlıyoruz ve bu da bize ayrı mutluluk veriyor. 25 Haziran’da start verdiğimiz Yaz Spor Okullarımız 27 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 27 ayrı farklı spor branşında açılan kurslarımıza tüm 5-18 yaşarası çocuk ve gençlerimizi bekliyoruz. Kurslarımız sürerken 6 Mart Spor Salonu içerisindeki oluşturduğumuz merkezde kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. Ayrıca Yaz spor okullarımızda engelli çocuklarımız ve gençlerimizi de unutmuyoruz. Özel çocuklarımız içinde kurslarımızı açtık. Engelliler İl Spor Merkezlerinde görme engelli, bedensel engelli, işitme engelli ve özel sporcular olmak üzere  farklı branşlarda faaliyet gösteriyoruz. Şu an 50’ye yakın Engelli çocuk ve gencimiz kurslarımızdan faydalanıyor. Engelliler İl Spor Merkezlerimiz kapsamında açılan kurslarımıza kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. Sporun yanı sıra sanatsal kurslarımız ise Gençlik Merkezlerimizde başladı. Bu kurslarımıza tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi. 

KURS KAYIT NOKTASI – ***BRANŞLAR

İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme

 

 

Bu haber 303 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...