IYAD’dan apart ve yurt sahiplerine çağrı

12 Temmuz 2018 15:44

Isparta Yurtlar ve Apartlar Derneği(IYAD)Başkanı Cahit Şahin, Isparta Davrazspor’a tüm şehrin sahip çıkması gerektiğini belirterek, ilimizdeki yurt ve apart sahiplerine “sizde bu mücadelemizin ve şampiyonluk hedefimizin bir parçası olun ve desteklerinizi esirgemeyin. Binalarınızda kulübümüzün bayraklarını dalgalandıralım” çağrısında bulundu.

Isparta Yurtlar ve Apartlar Derneği(IYAD)Başkanı ve Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu üyesi Cahit Şahin, ilimizdeki apart ve yurt sahiplerine çağrıda bulunarak takıma destek olmalarını istedi. Şahin’in açıklaması şöyle; “Isparta’mız bu yıl yepyeni kadrosu ve kararlı yönetimi ile İsparta Davraz Spor Kulübümüzü Şampiyon etmek için kolları sıvamış bulunmaktadır.  Valiliğimiz, il özel idaremiz imkanları, sayın başkanımız Ali Bolat ve çok değerli iş adamlarından oluşan yönetim kurulu üyelerimizin de büyük fedakarlıklar yaparak maddi ve manevi destekleri neticesinde kulübümüz sezona hazırlanmaktadır.

GENÇLERİMİZİ SPORA ÖZENDİRMELİYİZ

IYAD Başkanı olarak bende kulübümüzün yönetim kurulunda bulunmaktayım.  Gençlerimize sporu özendirmek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak için bu gibi Isparta’mızım değerlerinden olan spor kulüplerini desteklemek ve başarılı olmalarını sağlamak bizim için de önemli bir görevdir.

BİNALARINIZDA KULÜBÜMÜZÜN BAYRAKLARINI DALGALANDIRALIM

Bundan dolayıdır ki Isparta’mızda faaliyet gösteren özel öğrenci yurdu ve apart işletmecilerine sesleniyorum; sizde bu mücadelemizin ve şampiyonluk hedefimizin bir parçası olun ve desteklerinizi esirgemeyin. Binalarınızda kulübümüzün bayraklarını dalgalandıralım. Isparta’mız için o sene bu sene unutmayın saygılarımla.”

 

 

Bu haber 270 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...