HİZMET EDENLERE ŞÜKRAN ZİYARETİ

15 Temmuz 2018 14:34

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 1984-1989 döneminde Isparta Belediye Başkanlığı yapan Ziya Zeynelgil ile 1980 Temsilciler Meclisi Üyesi Av. Güngör Çakmakçı’yı evinde ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta’nın geçmişinde iz bırakan, önemli hizmetlere atanlara vefa ziyaretlerinde bulunuyor. Zabun, 1984-1989 döneminde Isparta Belediye Başkanlığı görevinde bulanan ve o dönemde iz bırakan eserler bırakan Ziya Zeynelgil ile 1980 Temsilciler Meclisi Üyesi Av. Güngör Çakmakçı’yı evinde ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Zabun, beraberinde İl Yöneticisi Hüseyin Açıkalın ve İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir ile birlikte eski Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil’i ziyaret etti. İstasyon Caddesi’ndeki evinde  yaşayan Zeynelgil’e vefa ziyaretinde bulunan Zabun, “1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı yapan Ziya ağabeyimizi ziyaret etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Kendisi Isparta’ya büyük hizmetler vermiş, iz bırakmış bir şahsiyettir. Temsil ettiği siyasi partinin dışında tüm Ispartalıların belediye başkanlığını yapmış, dürüstlüğü ve güler yüzlülüğü ile iz bırakmış Ziya başkanımız bizim için her zaman ışık olacak, tavsiyeleri ve görüşleri bizim için emir niteliğindedir” dedi.

Eski Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Göreve geldiğimde en büyük idealim Isparta’nın içme suyuydu. Mayıs ayına geldiğimizde üst mahallelere su çıkmazdı, üst katlara çıkmazdı. Rahmetli Özal’a bu konuyu götürdüm, desteğini aldım.  25 Nisan 1986’da Isparta’ya gelişinde içme suyu hattının temelini attık. O zamandan beri kullanılıyor. En büyük ideallerimizden birisi kanalizasyondu. Onu da çözümledik. Yeşil bir Isparta idealim vardı. Her mahalleye park, çocuk parkı yapmak hedefimdi. Başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak doğruluk dürüstlük en önem verdiğimiz konuydu. Elinizde olan büyük imkanları kullanmak durumda kalıyorsunuz. Ben kullanmadım, kendi menfaatim için kullanmadım” dedi.

 Zabun ve beraberindekiler daha sonra Isparta’nın önemli kişiliklerinden 1980 Temsilciler Meclisi Üyesi Av. Güngör Çakmakçı’yı evinde ziyaret etti. Rahatsızlığı nedeniyle evinde çıkamayan Çakmakçı’ya ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan Zabun, oğlu Hilmi Çakmakçı ile gelini Funda Çakmakçı ile sohbet etti. Güngör Çakmakçı’nın Isparta’nın yetiştirdiği aydın insanlardan birisi olduğunu belirten Zabun, Isparta’ya verdiği hizmetlerden ötürü şükran borçlu olduklarını ifade etti.

 

Bu haber 340 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...