Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Isparta’da toplandı

15 Temmuz 2018 14:47

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı Isparta’da yapıldı. Gazetecilerden oluşan heyetin ilk ziyaret yeri, SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Çarıkçı oldu. Burada ayrıca SDÜ İletişim Fakültesi Radyo ve TV kanalıyla bir söyleşi gerçekleştirildi.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu’nun bu ayki toplantısına Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF'de Başkan Yardımcısı Şevket Karahan ev sahipliği yaptı. Yönetim Kurulu Toplantısı’na Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Burdur Gazeteciler Cemiyeti adına Adnan Taraşlı, Kıbrıs Türk Turizm Yazarları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Nazmi Pınar, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Yetişen katıldı.

3 günlük program kapsamında ilimize gelen federasyon yönetim kurulu üyelerinin önceki gün SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Çarıkçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette gazetecilik mesleğinin önemine işaret edildi, hızlı iletişim çağında doğru habere ulaşmanın, doğru bilgi aktarmanın ülke kalkınmasında yer tuttuğuna vurgu yapıldı. Karşılıklı hediye alışverişinin ardından SDÜ İletişim Fakültesi Radyo ve TV kanalı ile bir söyleşi gerçekleştirildi.

Heyet, bu ziyaretinin ardından dün de Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından ağırlandı. İlimizin önemli ziyaret yerlerini gezen heyet, yönetim kurulu toplantısını yarın gerçekleştirerek ilimizden ayrılacak. Yönetim Kurulu’nda bölgenin medya sorunları konuşulacak ve ortak hareket için güçbirliğine işaret edilecek.

Bu haber 363 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...