15 Temmuz’da Şehitliklere Ulaşım Ücretsiz

15 Temmuz 2018 14:51

S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitliklere ücretsiz ulaşım hizmeti vereceklerini söyledi.

Ayrıca, 15 Temmuz Pazar günü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarını takip etmek isteyenler için de program saatlerinde ücretsiz ulaşım planlandığını ancak, bu konunun henüz netleşmediğini ve bugün karara bağlanacağını ifade eden S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, konu ile ilgili orak yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, 15 Temmuz FETÖ ihaneti Anadolu topraklarının görmüş olduğu en büyük ihanetlerden birisidir. Aziz Türk milletinin bu ihanete karşı birleşerek tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde bir kahramanlık destanı yazmıştır.

“ŞEHİTLİĞE GİTMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ

İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS KOYACAĞIZ”

15 Temmuz’un ikinci yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de şehir ulaşımını sağlayana S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak hain darbe girişiminin ve darbeye karşı Türk milletinin zaferinin yıldönümü olan 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde yani 15 Temmuz 2018 Pazar günü şehitliklerimize ulaşım için ücretsiz servisler koyduk. Bu servisler gün boyunca belli saatlerde Kaymakkapı Meydanından hareket ederek Şehitliğe gitmek isteyen vatandaşlarımızı buralara ücretsiz olarak ulaştıracaktır” dedi.

 

 

Bu haber 416 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...