“Dokuz ay sabredin”

16 Temmuz 2018 18:22

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 24 Haziran seçimlerinde merkezde en çok oyun aldıkları Sidre Mahallesinde konuştu. Zabun, mahalle halkının belediyeyi ilgilendiren talepleriyle ilgili 9 ay daha sabır göstermelerini istedi.  Zabun, "Lamı cimi yok Belediyeyi AK Parti'ye kazandıracağız" dedi.

AK Parti  İl Başkanlığı'nın mahallerde Ramazan ayında başlattığı çadır sohbetleri  sürüyor. Parti yöneticileri, her cuma akşamı bir mahallede kurulan çadırda vatandaşla buluşup hem  24 Haziran seçimlerinde  gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ediyor, hem de vatandaşın  taleplerini düşüncelerini dinliyor. 

AK Parti'nin sohbet çadırları programının bu haftaki durağı, 24 Haziran seçimlerinde en çok oyu aldıkları Sidre Mahallesi oldu. İl Başkanı Osman Zabun,  konuşmasında yerel seçimlere vurgu yaptı. Belediyenin AK Parti'ye geçeceğini söyledi.  Zabun, " İyi niyetli olarak Isparta’mıza hizmet etmeye gayret ediyoruz.  Elimizden ne geliyorsa son noktasına kadar kullanmaya özen gösteriyoruz. Muhtarımızda mahallenin sorunları ile ilgili liste yazmış. Kendisine teşekkür ediyoruz. Mahallenin sorunlarını her zaman bizle paylaşan ve onun arkasını takip eden bir çalışkanlığı var. Bu taleplerin içinde bizim yapabileceğimiz, belediye yetkisinde olan işler var. Onları da bize getirmiş. Belediye yetkisinde olan işlerle ilgili 9 ay kadar bir sabır istiyorum. Sağlık ocağı bu ayın 26'sında ihaleye çıkarılıyor. Sidre Tepesi, teleferik, buranın güzelleştirilmesi, turizm hareketliliğinin sağlanması belediye ile ilgili konular bunlarla ilgili sıkı çalışacağız. İşi şansa bırakmak yok. Gece gündüz komu komşu koşturup belediyeye Ak Partiye alacağız. Bunun lamı cimi yok. Allah'ın izniyle belediyeyi alacağız. Bizim Isparta'da yapacağımız çok iş var. Isparta bu çadır sohbetleri geleneğini çok sevdi.  Çok sık olmasa bile haftada bir gün cuma akşamı bir mahallede çadır kurup hemşerilerimizle  sohbet edelim dertlerini dinleye devam edelim dedik. Bu geleneği 30 Mart'tan sonra da sürdürelim. Böyle vatandaştan kopuk anlayış yerine vatandaşın içinde onları dinleyen bir anlayışla hareket edelim. Bizim hemşehrilerimizle aramızda kurduğumuz gönül köprüsü var. Onu daha da sağlamlaştıralım. Daha çok kuşatıcı olalım. 3 vekil çıkardık ama bu bizim için yeterli değil. Yüzde 50'ye yakın oy aldık. Bu bizim için yeterli değil. Bizim gözümüz Isparta'nın tamının desteğini almak da . Çünkü bizim şehrimiz adına ülkemiz adına ideallerimiz var. Her şeyden önce adaletin tesisi yönünde ideallerimiz var. Bunları gerçekleştirmek için güç birliğimizi her geçen gün daha da güçlü tutarak yolculuğumuzu sürdürmek istiyoruz" dedi.

İPİ BOYNUMUZDAN MİLLET ALDI

15 Temmuz hani darbe girişimini unutmadıklarını unutmayacaklarını belirten Zabun, " İki yıl önce FETÖ çetesinin bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuza kadar bu millete vefa borcumuz vardı. Ama 15 Temmuzdan sonra bu millete can borcumuz var.  O gece hepimiz kelle koltuktaydık. Sizlerin adına bu siyasetin öncülüğünü yapanların ip boynundaydı. Ama bu ipi bizim boynumuzdan sizler çıkardınız. O hain darbe girişimi karşısında siz durdunuz. Bizim bunu yok saymamız unutmamız mümkün değil. Eğer bugün hayattaysak önce Allah'ın  takdiri ardından sizlerin dik duruşu milletin bayrak ezan için canını ortaya koyan fedakarlığı sayesindedir. Pazar günü de 15 Temmuz'un yıl dönümü.  Unutmayacağız unutturmayacağız. Meydanda nöbetimizi gecenin ilerleyen saatine kadar sürdüreceğiz.  Selalar okunduğunda tüm millet bayraklarını alarak meydanlara koşmuştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde o selaları bir daha duyacağız. Şehitlerimizi dua ile yad edeceğiz. Gazilerimizi minnetle anacağız. Bunu kimsenin unutturmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

 

Bu haber 322 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...