EMRESPORLULAR KOLLARI SIVADI

16 Temmuz 2018 18:25

Yeniden yeşil sahalara dönecek olan Isparta Emrespor, yeni sezon öncesi ücretsiz yaz futbol okulu düzenliyor.

                2011-2012 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden 3. Lige yükselerek tarihe geçen Emrespor, yeniden küllerinden doğmak için kolları sıvadı.

Yeniden yeşil sahalara dönecek olan Isparta Emrespor, yeni sezon öncesi yaz futbol okulu düzenliyor.

            Ücretsiz olarak düzenlenen  futbol kursu Demirköprü Halı Sahası’nda gerçekleştiriliyor. Ayrıca formalar ve spor malzemeleri ise kursa katılan öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor.

 Geleceğin yıldız isimlerini kadrosunu katmayı planlayan Isparta Emrespor, kursları salı, perşembe ve cumartesi günleri düzenlenecek. Antrenörler Rıza Konak ve Ahmet Tuncel yapacak.

Kurslarla ilgili 0541 245 45 32 ve 0505 931 31 39 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

            Bu arada Emrespor taraftar derneğine ön kayıtlar ücretsiz olarak başladı. Kayıt olmak isteyen taraftarların Emrespor Kulüp Lokali'ne gelip isim ve telefon numaralarını yazdırarak kayıt olabilirler.

                Öte yandan Isparta Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer ise altyapıya büyük önem vereceklerini belirterek, “Maddi imkanı olmayıp da yaz okullarına gidemeyen bir sürü genç yetenekler var. Bu çocuklarımızın da spor yapmaya hakları var. Tüm çocuklarımıza kapılarımız açık. Yetenekli gençleri kucaklayacağız. Altyapıyı önemsiyoruz.  A takımımızın yanı sıra U liglerinde katılan takımlarımızda olacak. Emrespor demek mutluluk demek sloganıyla güzel bir aile olacağız. Güzel projelerimiz var. Onları hayata geçirirsek bu şehrin yine lokomotif takımı olacağız” dedi.

Bu haber 407 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...