Özbekistan heyeti ITSO’da işadamlarıyla buluştu

16 Temmuz 2018 18:28

ITSO Başkanı  Başdeğirmen, kendisini ziyaret ederek ITSO’da  işadamlarıyla toplantı yapan Özbekistan heyetine ‘ İşbirliğine hazırız’ mesajı verdi.

Özbekistan’ın güller şehri olarak bilinen Nemengan Belediye Başkanı Abdurazzakov Şevket Şakircanoviç ve işadamlarından oluşan heyet Isparta’ya gelerek, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretlerde bulundu. Nemengan Belediye Başkanı Abdurazzakov Şevket Şakircanoviç, Belediye Başkan Yardımcısı İminov Abdülhadi Muhiddinoviç, Nemengan Çiçekçiler Merkez Başkanı Corayev Atabek Turgunoviç ve İş Adamı Babahanov Giyasüddin Alimoviç ve beraberindeki heyet, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamlarıyla buluşarak burada ikili iş görüşmeleri yaptı. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan  ile kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katıldığı ITSO’daki toplantı ve görüşmelerde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim, meclis ve komite üyeleri hazır bulundu.  

Kozmetik sektörünün ağırlıkta olduğu Ispartalı işadamları ikili iş görüşmelerinde tanıtımlar yaparak, işbirliği olanaklarının ilk adımlarını attılar. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özbekistan ile işbirliği ve ticaretin artması adına yapılan çalışmaları anlatarak, Isparta ve Nemengan illerinin ortak olabilecekleri sektörleri anlattı ve ‘Biz Isparta olarak her zaman işbirliğine hazırız.’ mesajını verdi.  Özbekistan’da yatırımları bulunan ve birçok konuda Özbekistanlılara öncülük eden ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da yatırımları ve projeleriyle ilgili detaylı sunum yaptı. Toplantı sonrasında Özbekistan Belediye Başkanı Şakircanoviç ile Özbek işadamları, Ispartalı işadamları ile ikili iş görüşmeleri yaparak görüş alışverişinde bulundular.

 

Bu haber 368 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...