DAVRAZSPOR’A REKLAM VEREREK DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

18 Temmuz 2018 15:07

Isparta Davrazspor’un Reklam Pazarlamadan Sorumlu Yöneticisi Serkan Özkan, Atatürk Stadı içinde ve dışında yer alan bazı bölümlere firmalar ve şirketlerin reklamların konulacağını bildirdi.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Isparta’yı temsil edecek olan Davrazspor’da yönetim  takıma gelir getirmesi amacıyla bir takım projeleri hayata geçirmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’le görüşen Ali Bolat Başkanlığı’ndaki yönetim. takıma gelir sağlaması  için Atatürk Stadı içinde ve dışındaki bazı alanlara firmalardan reklam desteği alarak takıma kaynak yaratmayı düşünüyor.

Isparta Davrazspor’un Reklam Pazarlamadan Sorumlu Yöneticisi Serkan Özkan, Atatürk Stadı içinde ve dışında yer alan bazı bölümlere firmalar ve şirketlerin reklamların konulacağını belirterek, “Skorboard, saha içi duvar reklamları, stadın içindeki bazı bölümler ve stat dışındaki alanlar için firmaların reklamlarını koyacağız. Takımımıza destek olmak isteyenler 0532 542 14 75 nolu telefondan bizlere ulaşarak istedikleri alanları belirtilirse mutlu oluruz. Her şey Isparta Davrazspor’umuz için” dedi.

Ayrıca takıma bağış yapmak isteyenler için Kulübün hesap numarası şu şekilde:

Isparta Davraz Spor Kulübü adına Isparta Halk Bankası Merkez Şubesi TR 56 0001 2009 5450 0016 0002 10

Bu haber 323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...