Okçularımızdan Gevrek’e ziyaret

19 Temmuz 2018 15:31

Isparta Bölge Spor Klasik Yay Bayan Okçuluk Takımı, Samsun’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk Türkiye Kupası’ndan üçüncü oldular. Türkiye Kupasında üçüncü olan takım sporcuları antrenörü Yalçın Ünsal’la birlikte  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i ziyaret etti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk Türkiye Kupası 5-8 Temmuz 2018 tarihleri arasında Samsun ilinde gerçekleştirildi.

Türkiye kupasına 58 kulüpten 307 sporcu katıldı.  Türkiye Kupasında ilimizi İl Müdürlüğümüz Bölge Spor Kulübü’nden 7 sporcumuz temsil etti. Nefes kesen müsabakalar sonunda sporcularımız Betül Toker, Şeyma Nur Atalar ve Gökçe Demirel’den oluşan Isparta Bölge Spor Klasik Yay Okçuluk Takımı Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Kente üçüncülük kupası ile dönen sporcularımız, antrenörleri Yalçın Ünsal’la birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Okçuluk Antrenörü aynı zamanda İl Temsilcisi Yalçın Ünsal, ilimiz tarihinde ilk kez bir bayan takımının Türkiye üçüncüsü olduğunu söyleyerek, alt yapı çalışmalarının meyvelerini aldıklarını aktardı. Ünsal, bu başarıda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden İl Müdürü Gevrek, “Sporcularımızın gösterdiği performanslar bizleri sevindiriyor. Başarının tesadüf olmadığı sporcularımız bir kez daha gösterdi. Sistemli ve planlı çalışmalar ile başarıların daha artacağına inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Murat Gevrek, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

Bu haber 314 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...