Isparta’nın güçlü kadınları tek yürek

20 Temmuz 2018 15:39

“Isparta’nın güçlü kadınları”, Valencia Kafe’de düzenlenen kahvaltı ve eğlence programında gönüllerince eğlendi.

 “Isparta’nın güçlü kadınları”, birlik ve beraberlikleriyle ön plana çıkıyor. Sosyal medya sayesinde bir araya gelen kadınlar, sosyal konularda da oldukça aktif.

‘’Isparta’nın Güçlü Kadınları’’ kulübünün düzenlediği kahvaltı ve eğlence organizasyonu kulüp yöneticileri, Serap Özdemir, Tuğba Nur Bayram ve Fatma Karaaslan Cigalı tarafından Valencia Kafe’de düzenlendi. Düzenlenen organizasyona kulübün bir çok üyesi katılım gerçekleştirdi. Bayanlar DJ Nilgün eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Bayanlar şıklıklarıyla birbirleriyle adeta yarıştılar.

‘’Isparta’nın Güçlü Kadınları’’ kulübü kadınların sesini duyurmaya ve yardıma muhtaç olan kimselerin elinden tutmaya devam ediyor. Kadınların birlik beraberlik içerisinde eğlenip sohbet ettiği, yardımlaşma ve dayanışma konusunda ön planda  olduğu Isparta’nın Güçlü Kadınları kulübü her geçen gün büyüyerek birlik olmaya devam ediyor.

Muhabirimize konuşan Serap Özdemir, “Isparta’nın güçlü kadınları grubunun yöneticilerindenim. Kahvaltı etkinliğimiz matine adı altında bayanlardan oluşan bir grubun eğlence, sohbet, tanışma, yardımlaşma grubumuzda her zaman ön planda olan kadın dayanışması için geçerli bir grup. Böyle birlik ve beraberlik istedik.  Hem eğlenmek için hem güzel bir birlik için tanışma vesilesiyle yaptığımız kahvaltı organizasyonumuz

Kadınların sadece evde eşine ve çocuklarına değil kendine de vakit ayırabilmesi bu platformda insanlara yardım. Sesi çıkmayan birine ses olabilmek insanların birbiriyle kaynaşmasını sağlamak. Güzel bir gün geçirebilmek” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 349 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...