DAVRAZSPOR YÖNETİMİNDEN VALİ GÜNAYDIN’A PLAKET

20 Temmuz 2018 15:52

Isparta Davrazspor Yönetimi, takımın en büyük destekçisi Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek plaket ve isminin yazılı olduğu 32 numaralı forma hediye etti.

                Isparta Davrazspor Yönetimi, göreve geldiği günden bu yana takıma büyük destekleri olan ve spor aşığı Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Dün saat 15.00’de gerçekleştirilen ziyarette Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, yöneticiler Ali Koçal, Galip Küçükyaman, Tarkan Çetin, Osman İpekçi, Erkan Başpınar, Tahsin Gürsu, Mahmut Gürkan ve Serkan Özkan da hazır bulundu.

                Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, Vali Günaydın’a Isparta Davrazspor’a olan desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Ayrıca Vali Günaydın’a isminin yazılı olduğu 32 numaralı forma hediye edildi.

“HEMŞERİLERİMİZİN SONUNA KADAR YANIMIZDA OLMALARINI İSTİYORUZ”

                Ziyarette konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, “ Sayın Valimize katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 40 günlük zaman zarfında Isparta Davrazspor'u şekillendirerek Türkiye'de bir çok kulübün peşinden koştuğu futbolcularla çok güçlü bir kadro oluşturduk. Her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘O Sene Bu Sene’ diyoruz. Sizlerinde destekleriyle inşallah bunu da şampiyonlukla taçlandıracağız. Bu sene yıllardır Isparta'nın yaklaşık 20 yıldır hayal ettiğimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bizim yönetim kurulu kadromuz çok geniş bir kadro, genç bir kadro. Arkadaşlarımız çok heyecanlı. Arkadaşlarımız gündüz transfer yapıyorlar, gece sabaha kadar bayrak asıyorlar. Bu nedenle böyle bir yönetim kurulu olduğum için de kendimi şanslı hissediyorum. Bu sene inşallah Isparta'nın bizden beklentisini karşılıksız bırakmayacağız ve bu işi şampiyonlukla neticelendirip bir üst lige adımımızı atmış olacağız. Biz hemşerilerimizin tamamının bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Takıma sahip çıkarken özellikle yeşil sahalarda görmek istemediğimiz küfür olayını bu sene tamamen stadyumda ortadan kaldırmayı istiyoruz. Tek dileğimiz herkes eşiyle, çocuklarıyla gelsin ve statta kötü görüntüyü ortadan kaldıralım. Kardeşçe, dostça centilmenlikle maçımızı izleyelim ve statta mutlu bir şekilde ayrılabilsinler” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAK”

                Vali Şehmus Günaydın ise Isparta  Davrazspor Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,  “Isparta Davrazspor 2 yıldır bir marka oldu. İlk yıl Bülent Sarıgül Bey Başkanlığında bir yönetim oluşturuldu. Son ana kadar mücadele edilindi. 2 yıl Mustafa Özaydın Bey Başkanlığında da şampiyonluk için çok emek verildi. Büyük emek verildi. 2 yıldır ikinci olundu.

İnşallah bu yıl iyi organize olursak iyi çalışırsak ve hepsinden önemlisi şehrin bütün unsurlarıyla bir araya gelmesi. Kenetlenirsek bu hedefimize ulaşırız. Sabırlı olmak lazım, çalışmak gayret etmek lazım. İnanmak lazım inanmadan hiçbir şey olmaz. Arkadaşlarla sohbet ettiğimiz zaman eleştiriler oluyor, olabilir. En kolay iş eleştirmek. Önemli olan taşın altına elini koymak. Bir kardeşimizin çocuklarının nafakasından kesinti yaparak maça gelerek bilet alması taşın altına elini koymanın örneğidir. Tabii gücü olan taşın altına elini koyacak. O kardeşimizin gücü bilet almaktı. Ekonomik durumu iyi olan hemşerilerimizin de taşın altına elini koymalarını bekliyoruz. Bizler milletvekillerimizle beraber tüm kurumlarımızla beraber inşallah Davrazspor'umuzu en iyi yere getirmek için çalışacağız. Bu birlikteliği sağlamakta hepimize düşüyor. Basınıyla, yöneticileriyle, siyasetçileriyle hepimiz bütün düşüncelerimizi bir kenara bırakıp sadece Davrazspor'umuzu için bir araya gelirsek sonuca daha kolay ulaşırız diye düşünüyorum. Bu sene fazlasıyla bu belirtilerin işaretinin görüyoruz. Başarılı işler yapıyorsunuz. Başlangıç iyi olur diye düşünüyorum. İnşallah sonucu daha iyi olur. İnşallah çok kısa sürede bütün eksiklikleri tamamlayarak yolumuza hızlı bir şekilde devam ederiz ve sezon sonunda da şampiyon olarak bütün Ispartalı hemşehrimizleri sevindiririz” diye konuştu.

Bu haber 337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...