‘EMRESPOR ÖRNEK BİR KULÜP OLACAK’

21 Temmuz 2018 12:36

Emrespor için kolları sıvayan ODG Yapı’nın Sahibi işadamı Ozan Gezer, “Amatör lige renk katacağız. Taraftarımızla ve yaptığımız çalışmalarla her zaman örnek olmalıyız, olacağız. Gelişmeleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

                2011-2012 Futbol Sezonunda Türkiye tarihinde bir ilki başararak mahalle takımları arasında profesyonel lige yükselen ülkemizde tek, dünyada ikinci olan Emrespor, yeniden küllerinden doğuyor.

                ODG Yapı’nın Sahibi İşadamı Ozan Gezer Başkanlığı’nda bir yönetim oluşturuluyor. Yeniden yeşil sahalara dönen ve ilk yaz futbol okulunu düzenleyen kırmızı-siyahlılar, mazisini arıyor.

                Tarihi kulüp Yeni Başkanı Ozan Gezer’le önemli kararlar alırken direkt bir takımın isim hakkını da alarak direkt 1. Amatör Lig’den de A takım faaliyetlerine başlaması söz konusu. Altyapı çalışmalarının yanı sıra diğer spor dallarında da aktif olmayı planlayan Emresporlular, örnek bir kulüp olmak için kolları sıvadı.

                Gezer Başkanlığında toplanan yönetim kurulu, üzerlerine düşeni yapma sözü verirken ortaya bir bütçenin çıkarılmasının ardından çalışmalar hız kazanacak.

                Gezer, “Çocukluğumuzun geçtiği Emre’mizi tekrar ayağa kaldırmak için bu yola çıktık. Amatör lige renk katacağız. Taraftarımızla ve yaptığımız çalışmalarla her zaman örnek olmalıyız, olacağız. Gelişmeleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

                Gezer, takıma gelir getirici projelerinin de olduğunu belirterek, gençlerin sonuna kadar yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

                Hatırlanacağı üzere sosyal ve sportif faaliyetlere destek veren ODG Yapı, bundan böyle spora tam anlamıyla destek verecek.

 

 

Bu haber 303 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...