AYHAN AKBAY KITALARARASI YÜZÜCÜ ÜNVANINI ALDI

24 Temmuz 2018 19:12

Isparta sporuna büyük emekleri bulunan ve sporun duayeni Ayhan Akbay da yarışmada boy gösterdi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi.

Türkiye'nin ve İstanbul'un tanıtımına 30 yıldır önemli katkı sunan ve "Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu" seçilen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için yerli ve yabancı toplam 2 bin 400 yüzücü katıldı.

Türkiye'nin ve İstanbul'un tanıtımına 30 yıldır önemli katkı sunan ve "Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu" seçilen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için yerli ve yabancı toplam 3 bin  153 yüzücü katıldı.

                Isparta sporuna büyük emekleri bulunan ve sporun duayeni Ayhan Akbay da yarışmada boy gösterdi. Akbay,  2008-2010 ve 2018 kıtalar ve uluslararası 3153 sporcunun katıldığı İstanbul Boğaz yüzme yarışını tamamladı.  Akbay, ayrıca Kıtalararası yüzücü ünvanını da almaya hak kazandı.

Bu arada Chakra Fitness Yüzme Havuzunda yarışmalara hazırlanan ve İstanbul Boğazını geçen Akbay, hazırlanan özel çalışma ve diyet programlarıyla şampiyonalarda boy gösteriyor.

 

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...