KENT YEŞİL-PEMBEYLE DONATILIYOR

24 Temmuz 2018 19:13

Isparta Davrazspor Yönetimi, kentin cadde ve sokaklarını bayrakla donatıyor.  1000 bayrak, 5 bin kombine hedefi koyan pembe-yeşilliler için şehirde seferberlik var.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir taraftan transfer, bir yandan Davraz Store diğer yandan da kombine ve bayrak kampanyasını hayata geçiren yöneticiler yoğun çaba sarf ediyor.

                Ali Bolat Başkanlığı’ndaki yönetim gece yarılarına kadar çalışırken özellikle bayanlar ilerleyen saatlerde asılıyor. 1000 bayrak, 5 bin kombine hedefi koyan pembe-yeşilliler için şehirde seferberlik var.

                Ayrıca bayrakların yanı sıra halk otobüsleri de yeşil pembeye bürünüyor. Halk otobüslerine  de yazı ve reklamlarda hazırlanıyor. Otobüslere giydirme yapılarak şehirdeki tüm kesimlere Davrazspor’u bu zorlu yolda yalnız bırakılmaması için çağrıda bulunuyor.

                Davrazspor’un bu zorlu yolda yalnız bırakmamak için tüm kenti de desteğe davet ediyoruz. Bayrak çalışmalarıyla ilgili olarak 0 541 960 14 75 ve 0546 465 04 62 nolu telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Bu haber 374 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...