Keçiborlu mahalli yöneticileri Rektör İbicioğlu’nu ziyaret etti

15 Şubat 2013 18:37

Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, Keçiborlu MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Reşit Usal ile Keçiborlu Eğitim, Geliştirme ve Yaşatma Derneği ve siyasi partilerin ilçe temsilcileri, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Soykan, MYO'nun ilçenin can damarı olduğunu belirterek, "Maliye ve İnternet ve Ağ Teknolojileri bölümlerine öğrenci alınması, Bankacılık ve Sigortacılık ile Mekatronik bölümlerine de ikinci öğretim programları açılması taleplerinde bulunduk. Taleplerimiz senatodan geçti. Bu açıdan çok mutluyuz. Rektör İbicioğlu'na desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz "dedi

Keçiborlu’nun eğitime verdiği desteğin örnek bir davranış olduğunu belirten Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da, Türkiye’de her geçen gün üniversite sayısının arttığını söyledi ve sadece program açmanın yeterli olmadığını, okulların öğrenciler için cazip hale getirilmesi; barınma olanaklarının, fiziki yapılanmanın ve teknolojik imkanların iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Bu konuda özveriyle çalışan herkese teşekkür eden İbicioğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek eğitim kalitesinin yükseltilmesi adına yapılan çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürü Mehmet Bayram da, Rektör İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin dile getirildiği ziyarette, günün anısına hediyeler verildi.

Bu haber 713 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...