EKK’lar esnaf için var

27 Temmuz 2018 16:00

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilçe EKK Başkanlarını ziyaret etti. Tural, ziyaretlerle ilgili şu açıklamayı yaptı:

S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı olarak, Bölge Birliğine bağlı Gönen ve Çevresi, Keçiborlu, Uluborlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz ile Keçiborlu Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanımız Hasan Taşyürek’ i ziyaret ederek Kooperatiflerimizin ve Odamızın genel durumu ve sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

Ziyaretimiz esnasında Kooperatif Başkanlarımıza ismine özel yaptırılmış olan üzerinde “Osmanlı Devlet Arması” bulunan Bakır Tabak takdim edilmiştir.

Göstermiş oldukları nazik ve samimi misafirperverliklerinden dolayı Kooperatif Başkanlarımız Sayın Adem Kumkaya, Sayın Hasan Hüseyin Bodur ve Mehmet Hamdi Şener ile Hasan Taşyürek’ e teşekkürlerimi sunar, çalışma hayatlarında başarılarının devamını dilerim…

S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı olarak, Bölge Birliğimize bağlı Gönen ve Çevresi, Keçiborlu, Uluborlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz ile Keçiborlu Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanımız Hasan Taşyürek’ ziyaret ederek Kooperatiflerimizin ve Odamızın genel durumu ve sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

Ziyaretimiz esnasında Kooperatif Başkanlarımıza ismine özel yaptırılmış olan üzerinde “Osmanlı Devlet Arması” bulunan Bakır Tabak takdim edilmiştir.

Göstermiş oldukları nazik ve samimi misafirperverliklerinden dolayı Kooperatif Başkanlarımız Sayın Adem Kumkaya’ya  Sayın Hasan Hüseyin Bodur ve Mehmet Hamdi Şener ile Hasan Taşyürek’ teşekkürlerimi sunar, çalışma hayatlarında başarılarının devamını dilerim”

 

 

 

Bu haber 282 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...