Eğirdir’e Gençlik Hizmetleri Merkezi açılıyor

15 Şubat 2013 18:39

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geliştirilen projeler kapsamında günübirlik ve 5 günlük ücretsiz gezilerden dolayı memnuniyetini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e ileten Başkan Özmeral, “Devletimiz her geçen gün daha da güçleniyor. 14 yaşından 26 yaşına kadar bütün gençlerimizi kapsayan ve üstelik ücretsiz olan gezilerimiz günübirlik ve 5’er günlük olarak yapılıyor. Devletimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimize çok önem veriyor. Bu tür geziler, gençlerimizin ufuklarını genişlettiği gibi, geçmişi de öğrenmelerine fırsat tanıyor.” dedi.

İl Müdürü Murat Gevrek, Başkan Özmeral’in sporcu kimliğine sahip ve samimi olmasından, ayrıca konulara yapıcı yaklaşmasından dolayı çok memnun kaldığını söyleyerek, Eğirdir’in spor konusunda önemli bir konumda olduğunu vurguladı.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Eğirdir, tabiat varlığı bakımdan ender harika yerlerden biridir. Ülkemizin değişik illerinden Eğirdir’e gelecek gençlerimiz bu cennet köşeyi tanıması manasında büyük bir fırsat olacak. Eğirdir, spora karşı yatkınlığından, tabiî güzelliğinden ve şartlarının uygunluğundan dolayı gençlik merkezi ve spor merkezi olmayı çoktan hak ediyor. Bakanlığımızın gezi programları kapsamında Eğirdir ilçemiz her zaman yine ilk planda olacaktır” dedi.

Başkan Özmeral, “İlçemizde yeni Yüksek Okulların açılması ile öğrencilerin çoğalacak olması yanında, Eğirdir’in sporla da öne çıkması ve bir merkez haline getirilmesi büyük arzumuzdur. Sizin heyecan dolu gayretlerinizi ve Eğirdir’e olan sevginizi biliyorum.” dedi. 

Eğirdir Yazla Mahallesi’ndeki Spor Salonu’nun bakımı, eksikliklerinin giderilmesi ile Spor Salonu bahçesindeki Jandarma’nın çok eskiden kullandığı tek katlı binanın da tamir ve bakımı yaptırılarak Eğirdir Gençlik Hizmetleri Merkezi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ödenek ayırmış bulunuyor. Yakın zamanda ödeneklere göre işlemlerin başlayacağı görüşmeler sırasında açıklandı. İl Müdürü Gevrek, “Belediye Başkanımız her görüşmemizde bizi yüreklendiriyor ve yardımlarını hiç esirgemiyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Özmeral, İl Müdürü Murat Gevrek’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

            

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...