Desti Kebap şov

30 Temmuz 2018 18:20

İşletmeciliğini işadamı Süleyman Özay'ın yaptığı Desti Kebap Çünür Mahallesi'ndeki yerinde hizmet girdi. Yozgat'ın meşhur lezzeti desti kebabı Isparta'nın damak keyfine sunuldu

Aynı zamanda Öznur Temizlik firmasının sahibi olan işadamı Süleyman Özay,  Yozgat yöresini meşhur lezzeti testi kebabını Isparta ile buluşturdu.  Çünür'de polis noktası karşısında açılan Desti Kebap'ın açılışına, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Desti Kebap'ın açılışında usta aşçılar, fırında desti içinde pişen kebabın testisini nasıl kırdıklarını görsel olarak sergilediler. Bu sırada misafirler testinin  kırılarak kebabın servis edilme anını ilgiyle izlediler.

Bu gösterini ardından Desti Kebap'ın açılışına geçildi. Önce dua edildi. Ardından AK Parti İl Başkanı  Osman Zabun işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Gerçekten çok güzel bir mekan olmuş. Bu mekan diyet yapan kişiye diyetini bozdurur. Diyet yapmayan içinse sorun yok.  İşletmecimizi böyle bir mekanı Isparta'ya kazandırdığı için tebrik ediyorum" dedi.   Ardından Desti Kebap'ın açılışı yapıldı.

İşletmeci Süleyman Özay da, testi kebabı yanında pek çok kebap, ızgara ve pide türleriyle de müşterilerine hizmet verdiklerini belirterek, Ispartalıları testi kebabını tatmaya çağırdı.

Desti Kebap, SDÜ yolunda, Çünür girişinde. 

 

Bu haber 353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...