DAVRAZSPOR SEZONU DUALARLA AÇTI

30 Temmuz 2018 18:23

Pembe-yeşilliler, sezon açılış antrenmanına yoğun katılım oldu. Futbolcular ilk antrenmanını yağmur yağışı altında yaparken, ilk çalışmayı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Ali Bolat, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarda izledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Isparta Davrazspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Futbolcular ilk antrenmanını yağmur yağışı altında yaparken, ilk çalışmayı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Ali Bolat, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarda izledi.

Özel İdare tesislerinde toplanan pembe-yeşilliler dualar eşliğinde sezona “Merhaba” dedi. Kurban kesiminin ardından sezon hazırlıklarına başlayan Isparta Davrazspor ilk etap kampını kendi tesislerinde  yapacak.

“BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, başarılı bir sezon geçirmeyi planladıklarını belirterek,  ''Yağmurlu bir günde Allahın bereketiyle bugün sezonu açtık. Takımda birkaç eksiğimiz var ilerleyen süreçte hocamızın raporu doğrultusunda bu eksikliklerimizi de gidereceğiz. O sene bu sene diyoruz, bu sene şampiyon olacağız. Yağmurlu bir gün olmasına rağmen hem tüm yöneticilerimiz hem de taraftarlarımız sağ olsun geldiler. Biz bu işi bir hevesle değil benimseyerek isteyerek yapıyoruz. Bir hafta boyunda Özel idare tesislerinde eksikliklerimiz göreceğiz. Daha sonra Nevşehir’de 4 hazırlık maçı yapacağımız bir kampımız daha olacak. İnşallah takımızı mermi gibi hazırlayıp sezon sonunda kazanan biz olacağız.

“İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR”

Bu senenin farkını Isparta sokaklarında ve caddelerinde gördük. Üzerimizde bu takımın şampiyon olması noktasında bir baskı var. Isparta halkı çok heyecanlı şampiyon olma ümitleri bu sene bir tık daha üst seviyede. Daha önce senelerde hiç yaşanmayan şehrin sokaklarında bayraklandırma işlemlerinden kombinelere olan ilgiden hissediyoruz ki bu şehir bu sene kenetlenmiş. Her gün onlarca telefon alıyoruz esnaf arkadaşlarımızdan biz de Davrazspor’a destek olmak istiyoruz diye bu da bizi mutlu ediyor. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu inancın sonu da inşallah şampiyonluk olacak'' dedi

“BİZ ÇİLEK DEĞİL, GÜL TRANSFERİ YAPACAĞIZ”

                Teknik Direktör Mehmet Akdülger ise  Isparta Davrazspor’u başarıya götürmek için çok çalışacaklarını belirterek,  “Nereye gitsem Isparta şehri bu takımın başarılı olmasını istiyor hal böyle olunca sıra bize geliyor. Bizde bu işte başarılı olmak zorundayız. Üzerimizde bir baskı yok ilk konuşmam da oyuncu grubuma söyledim. Biz bir hedefe gideceğiz ama siz stres yapmayacaksınız bu sene oyuncularımızın çoğu tecrübeli, şampiyon olmuş oyuncular. Bizde tecrübelerimizi onlara aktaracağız. İlk 10-15 gün nasıl bir takım olduğumuz ortaya çıkacaktır.

9 gün burada çalışmamız olacak 2-3 gün iznin ardından tekrardan kamp için Nevşehir’e gideceğiz orada da 4 hazırlık maçı yapacağız. Transfer konusunda birkaç eksiğimiz var. O eksiklikleri de gidermeye çalışıyoruz. Biz Çilek değil Gül transferi yapacağız. 3 bölgeye sol kanat, stoper ve forvet mevkilerine transfer düşünüyoruz. 23-24 kişiye bu ligi götüreceğiz'' dedi

 

Bu haber 297 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...