ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

30 Temmuz 2018 18:28

Vali Şehmus Günaydın, sağanak yağışa rağmen Davrazspor’un sezonun ilk antrenmanını ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Vali Günaydın, “Azimli bir şekilde çalışılırsa başarı gelecektir” dedi.

Vali Şehmus Günaydın, sezonun ilk antrenmanını yapan Isparta Davrazsporluları ziyaret ederek yeni sezon öncesinde başarılar diledi. Yönetime, teknik heyete ve futbolculara yeni sezon öncesi moral veren Vali Günaydın, ilk antrenmana sporseverlerin ilgi göstermesinin kendisini mutlu ettiğini bildirdi.

 Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetimin yoğun çaba sarf ettiğini belirten Vali Günaydın, ''Yağmurlu bir günde bereketiyle bugün sezonu açıyoruz. Yağmura rağmen sporseverlerin ve yönetimin bu ilgisi oldukça güzel. Sezonun ilk antrenmanında bugün takımımızın yanında olmak istedik. Isparta Davrazspor 2 yıldır Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. Ve Isparta’daki futbol potansiyelini hep birlikte gördük.  Isparta Davrazspor’un başarılı olması için birlik ve beraberlik şart. En önemlisi de çok çalışmak gerekiyor. Azimli bir şekilde çalışılırsa başarı gelecektir.

Tek yürek olalım ve gereken desteği verelim.  Davrazspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum. Isparta Davrazspor’umuz için de milletvekillerimiz de üzerlerine düşeni yapıyor” dedi.

SPOR TURİZMİNİN ÖNEMİ

Ayrıca Vali Günaydın, Isparta’nın futbol turizmi konusunda da açıklamalarda bulundu. Sporun iyi bir tanıtım aracı olduğunu ve ayrıca turizm sayesinde kentin ekonomisinin de canlanacağını belirten Vali Günaydın, Isparta’yı spor turizmi konusunda gerekeni yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Türkiye’nin en büyük spor turizmini yapan ve Antalya’ya kış sezonunda yurtdışından futbol takımı getiren 2 firma bizleri ziyaret etti. Yer verildiği takdirde Isparta’ya 15 futbol sahası yapmayı düşünüyorlar. Yazın 2 ay boyunca en az 200 tane futbol takımı getirmeyi planlıyorlar. Bu dönem içerisinde Isparta’daki tüm otellerin konaklamalarına da talibiz dediler. Yer aradık ama bulamadık. Futbol sahalarının konaklama tesislerine yakın olmasına dikkat etmemiz gerekiyor ki burası cazip hale gelsin. Üniversitemiz ile bu konuda çalışıyoruz. Davraz Dağımız ve Isparta’mızın merkezini entegre edecek bir çalışma hedefliyorlar. Isparta’mıza 200 futbol takımı gelmesi demek en az 10 bin kişi gelmesi demektir. Onların 15 gün burada kamp yaptığını düşünürsek 150 bin geceleme demektir. Ekonomik değeri de çok büyük olacaktır” diye konuştu.

                Öte yandan 3. Lige yeni yükselen Serik Belediyespor’un Isparta’ya kamp yapmak için geleceği de öğrenildi.

 

 

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...