“Davrazspor’u üst liglere hep beraber taşıyacağız”

30 Temmuz 2018 18:29

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, “Bu şehrin profesyonel takıma ihtiyacı var. Bunu da Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise yeni sezonda Isparta Davrazspor’a başarılar diledi.  Yıllarca amatör kümede forma giyen ve sıkıntıları bildiğini anlatan Gökgöz, “Yağmurlu ve bereketli bir günde sezonu açtık.  Aday adayıyken söylemiştim spor camiasından yetişen, orada bulunmuş ve  futbol oynamış biri olarak takımımızın kesinlikle profesyonel ligde olması için yardımcı olacağım. Sözümün de arkasındayım. Isparta Davrazspor’un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız.

Isparta Davrazspor hep birlikte başarıya götüreceğiz. Takımımızın yanındayım. Ali Bolat Başkanlığındaki yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Tüm sporseverlere seslenen Milletvekili Gökgöz, “2 yıldır tribünler tıklım tıklım. Bu ilgi ve desteğe bu sezon çok daha fazla ihtiyaç var. Tribünler yine dolu olmalı. Takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz.  Bu şehrin profesyonel takıma ihtiyacı var. Bunu da Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız. Davrazspor’u üst liglere hep beraber taşıyacağız” diye konuştu..

 

Bu haber 326 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...