Davraz’a yeni yatırım talepleri var

15 Şubat 2013 18:43

Vali Memduh Oğuz, Davraz’da kendisine ulaşan yeni yatırım taleplerinin olduğunu belirtti. Ekonomik yönden çok güçlü olan kurumların sıfırdan yeni bir otel yapma arzusu olduğunu ifade eden Oğuz, “İnşallah önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde Davraz’a çok önemli yeni tesisler kazandırılacak” dedi.

Vali Memduh Oğuz Başkanlığında ilgili daire müdürleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla Valilik Göl Toplantı Salonunda yapılan toplantıda; “Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi İlave Revizyon İmar Planı” ele alındı.

Şehir Plancısı Serap Aksoy tarafından katılımcılara yapılan sunumla başlayan toplantıda, ilave revizyon imar planı çerçevesinde amaçlanan hedef; “Davraz Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinin 12 ay kullanıma yönelik faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, bölgenin ekonomik ve tanıtımına katkı sağlanması, koruma-kullanma dengesinin gözetilmesi” olarak belirlendi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Vali Memduh Oğuz, Davraz’a yeni yatırım taleplerinin olduğunu söyledi.

1-2 YIL İÇİNDE ÖNEMLİ TESİSLER GELECEK

Vali Oğuz konuşmasında; “Bu toplantı vesilesiyle sizlerle paylaşmak istediğim şeyler var. Davraz’da bana ulaşmış yeni yatırım talepleri var. Ekonomik yönden çok güçlü olan kurumlardan sıfırdan yeni bir otel yapma arzusu ifade edildi. İnşallah önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde Davraz’a çok önemli yeni tesisler kazandırılacak. Bilhassa daha önce tahsisi yapılmış ancak akim kalmış bir yer var, oranın zannediyorum yakın zamanda yeni bir tahsis talebiyle karşılaşacağız. 

Bu planlamanın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederken, emeği geçen arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

             

Bu haber 550 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...