Antalya’daki yatırımları Isparta’ya kaydırmayı planlıyorlar

15 Şubat 2013 18:46

Isparta Genç Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Alper Bayhan, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) ile ilişkilerini kuvvetlendirmek ve yatırımları Isparta’ya kaydırmak amacıyla 1. Davraz Ekonomi Zirvesi’ni düzenleyeceklerini bildirdi.

1.Davraz Ekonomi Zirvesi 16 Şubat’ta Isparta’da Barida Hotels’te yapılacak. Bir ilk olacak olan bu zirveye Antalya, Burdur ve Isparta’dan çok sayıda sanayici ve işadamı katılması bekleniyor. IGSİAD Başkanı Bayhan, zirvede önceliklerinin tanışıp kaynaşmak, proje üretmek ve işadamlarının birbirlerinden ticaret yapmayı öğrenmek olacağını belirtti. Aynı zamanda bir veri tabanı oluşturarak bölge illeri arasında birbirlerini haberdar edebilecekleri bir platform yaratmak istediklerini ifade eden Bayhan, “1.Davraz Ekonomi Zirvesi aynı zamanda 3 ilde ticareti nasıl geliştirebiliriz?, sivil toplum örgütleri olarak birlikte nasıl hareket edebiliriz? sorularına cevap ve çözüm bulabileceğimize inandığımız bir toplantı da olacaktır.

Antalya, Isparta, Burdur üçgeninde sanayi ve ticaretin gelişmesine, işadamlarının buluşup kaynaşarak birlikte ticaret yapmasına büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu önemli zirveye yaklaşık 100 işadamının katılması beklenmektedir” dedi.

 

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...